Çok şanslısın valla, 45+ ve 90 + , tebrik ederim, takipdeyim
özellikle 2.5 civarı oranlı kuponlarını bekliyorum
Beyler bu maça oynayan kazanır. Malaga - R.Madrid 1 10.0 oran. Malaga yenerse ligde kalacak. Barca bu saatten sonrada şampiyonluk falan bırakmaz. Hatta daha garanti olsun istiyorsanız bu hafta sistem oynayın. Vurgun için bu hafta tam ideal.
Hocam kusura bakma fikirlerimi konunda paylaştım.
@sencerrr Farkında olan kazanıyor Pazar tahminlerini de alalım :)
şimdi girdim eve detaylı bakamadım...
BANKO DEĞİL
sencerr çok teşekkürler öneriler için takip edicem , valla net üzerinden oynayacam yakında bu güzel oranları kaçırıyoruz
Ortak banko maçın varmı tek maç oynayacağım yada canlıdan banko gördüğün bir oran olduğunda söylermisin
racing ve porto maçı bende de var ve çok güveniyorum. norveç ligini bilmiyorum, orlando'ya oynamaktan çekindim ama orlando favori.
yukarıdaki kupondan kafanıza uyan maçı alabilirsiniz...
özellikle kombine kuponlarda banko olmamakla beraber orlando 1,29 oranlık maçı tavsiye edebilirim...
tromso maçının da 3.5 gol altı biteceği görüşündeyim...
Sencerrr gerçi oynadım ama senin yorumunu da alayim.. Maç başlamadan belki faydalananlar olur...
Scavolini Pesaro - Cimberio Varese
Betsson Limit : 167,5 İddaa Limit : 163,5
santander maçı üst olur mu hocam görüşünüz nedir?
genellikle iddaa nın valueleri tutar... burada iddaa da üstvalue duruyor.. italya ligi daha çok alt bitiyor.(bir de takımlar iddialıysa...) iddaa da 5-6 sayılık fark oynasa, value de alt olsa bir de yakalasaydım kaçırmazdım. Onun harici yorum yapamam çünkü takımları pek tanımıyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
santander maçı üst olur mu hocam görüşünüz nedir?
fifty-fifty. gijon un maça bakışı önemli.... bir nevi kumar....
Arkadaşlar bu arada yorumlar için teşekkürler...Yukarıdaki kuponu aceleyle ve biraz zorlama yaptım. Bu konu altında daha çok maç-maç görüşlerimi paylaşmak istiyorum...(Çok fazla kupon yapmam..) Görüşlerime göre banko maç düşer düşmez nedenleriyle birlikte yazacağım....
sencer kardeşim kuponların müthiş ama tahminlerini biraz daha erken alabilirsek bizler daha iyi faydalanırız diğer türlü çok geç kalıyoruz. Lütfen Biraz daha erken yayınlarmısın kuponlarını
4 gün ara vermiş arkadaş
hayırdır noldu sencere?
Adam tam da ısınmıştı millete kazandırmaya. İyi olmadı.