Şimdi Ara

MACBOOK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir laptop almayı düşünüyorum.Neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Senaryo yazmak, film vs. izlemek günlük kullanım için MacBook aklımda. Şu an 8.170₺’e MacBook Air başlangıç seviyesi , 9.871₺’e MacBook Pro 13 inç başlangıç seviyesi ve 16.500₺’ye MacBook Pro 15 inç başlangıç seviyesi var. Eğitim indirimiyle bu fiyatlar yoksa daha pahalı. Hem de 2.220₺ değerindeki Beats kulaklık hediye olarak veriliyor. Kampanya 17 Ekim’e kadar geçerli. 1,5 ay içerisinden yeni MacBook Pro 16 inç çıkacağına dair haberler çok. Kafam çok karışık. 13 inç küçük mü gelir? Air ve Pro çok mu fark eder? MacBook almak mantıklı mı? Bekleyip yeni çıkacak 16 inç olanı mı almalı? 128 GB yetersiz mi? Kaç yıl gider? Apple sitesinden mi yoksa bilindik mağaza zincirlerinden mi almalı? iPhone ve AirPods kullanılıyorum ama mac hiç kullanmadım düzenli olarak. Yoluma ışık tutacak var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben air ve pro arasındayım, daha önce kullanmışlığım yok fakat reliability* öncelikli benim için, 2-3 sene sonra yavaşlamasını istemiyorum.

not: dell,toshiba,hp kullandım hepsi 1 sene belki 2 sene sonra yavaş yavaş çöpe dönüşmeye başladı.

bişey de yapmıyorduk browsing, film, takılmaca falan...

şimdi kodlama,film, belki edit yapabilirim.

air yeter diyen de var

almışken pro alınır diyen de.

şu an gelirim laptopla yaptığım işten gelmediği için para konusunda cimriyim, air 128gb alıp geçesim var bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.