Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Air M2 15 inç %100 Pil, 7 ay garanti + Spigen Urban Fit 28.000 TL Satın Al 28 Aralık 2024 11:02 1 1 Macbook Air M2 15 inç %100 Pil, 7 ay garanti + Spigen Urban Fit 28.000 TL Temmuz 2023'te Pozitif Teknolojiden alınmıştır, 7 ay garantilidir. Alındığı günden itibaren ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldığı için temizliği dosta gidecek cinstendir. 10 üzerinden 9.5 rahatlıkla alır. Pili yüzde 20-80 arasında şarj edilmiş ve kullanım ömrü uzun olması için pil modundayken güç tasarrufu açık kullanılmıştır. Pil devri 60 sağlığı %100'tür.İkinci el bulabileceğiniz en temiz macbook airlerden biri olduğunu iddia ederim. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Uzun seneler kullanmayı düşündüğüm için yanına geçen hafta 1.500 tl verip Spigen Urban Fit kılıf aldım, gerçekten çok kaliteli hissettiriyor. Ancak kullanmak nasip olmadı nakit ihtiyacım sebebiyle apple ekosistemimi bozuyorum. Yanında verilecekler;Kutusu, kutu içeriği,45w çift çıkışlı şarj aleti,Magsafe kablosu,Şeffaf koruma kılıfı,Spigen Urban Fit sıfır kılıf.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Macbook Air M2 15 inç %100 Pil, 7 ay garanti + Spigen Urban Fit 28.000 TL Fransadan alınma Apple Watch Ultra + Ekstralar [SATILDI] Sennheiser Accentum Special Edition + BT Dongle Sıfır Gibi [SATILDI] SATILDI