Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MacBook Air M2 - Sifir Jelatininde Satın Al 15 Ağustos 2024 00:13 1 1 MacBook Air M2 - Sifir Jelatininde Sifir Jelatininde Apple Store Faturali, GarantiliYildiz Isigi rengindeM2 Cip8 GB RAM256 GB SSD16 cekirdekli Neural EngineLiquid Retina EkranJelatininde hic acilmadan nakit ihtiyaci sebebiyle satışa koyuyorum 43 bin liraya Apple Storedan alindi, piyasasını arastirdigimda en ucuz 37.999 a buldum.Makul pazarliga acigim - dilerseniz hiç acmadan farklı renge değiştirebilirsiniz Apple Store'dan. Fiyat: 34000Atasehir de oturuyorum, elden alabilirsiniz. Faturadan satin alimi Apple Store'dan dogrulayabiliriz. Diğer illere once odeme sonra kargo seklinde gönderebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 35999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mac Mini M2 MacBook Air M2 - Sifir Jelatininde
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mac Mini M2 MacBook Air M2 - Sifir Jelatininde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mac Mini M2 MacBook Air M2 - Sifir Jelatininde