Şimdi Ara

Macbook da altyazı ekleme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede windowstada denemediğim için bilmiyorum ama macbook pro kullanıyorum filmlere altyazı eklemek istiyorum hiçbi bilgim yok tabi nasıl yapılıyo program mı gerekiyo? bilgilendirirseniz beni çok sevinirim (: teşekkürlerr (:

• Merhaba,

İngilizce biliyorsanız ya da google translate ile aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz

Mac'te Videolara Nasıl Altyazı Eklenir?
  • Teşekkürler (: sanırım işime yariyacak denemem gerek ilk önce (: bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum
  • Altyazıları filme gömmek mi istiyorsunuz yoksa filmleri altyzılı izlemek mi istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Altyazıları filme gömmek mi istiyorsunuz yoksa filmleri altyzılı izlemek mi istiyorsunuz?

O arkadaşı bilmem ama ben gömmek istiyorum :)
  • Tartışmasız en iyi program Handbrake.. Windows versiyonu da çok iyidir.

http://handbrake.fr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: daylan_tr

quote:

Altyazıları filme gömmek mi istiyorsunuz yoksa filmleri altyzılı izlemek mi istiyorsunuz?

Film mkv formatında ise ben tüm platformlarda (windows, linux. mac) Mkvtoolnix kullanıyorum, birden fazla altyazı gömebilir, gömülü altyazıları kaldırabilir, filmlerin uygun türkçe dublajlarını ekleyebilir veya birden fazla dublaj olan filmlerden gereksiz dublajları kaldırabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bir programdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Film mkv formatında ise ben tüm platformlarda (windows, linux. mac) Mkvtoolnix kullanıyorum, birden fazla altyazı gömebilir, gömülü altyazıları kaldırabilir, filmlerin uygun türkçe dublajlarını ekleyebilir veya birden fazla dublaj olan filmlerden gereksiz dublajları kaldırabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bir programdır.

bilen birini bulmusken sormak sitiyorum. Sony Tv de izleyebilmek icin bu mkvleri degistirmek lazim acaba cevirebilecegim bir program onerebilir misiniz?

• i tunestan mplayerx var onu indir ucretsiz ona surukleyip at calistiriyor cogunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shatan

i tunestan mplayerx var onu indir ucretsiz ona surukleyip at calistiriyor cogunu

itunes'ta değilde appstore'da olmasın o program
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Orijinalden alıntı: Shatan

i tunestan mplayerx var onu indir ucretsiz ona surukleyip at calistiriyor cogunu

itunes'ta değilde appstore'da olmasın o program

Pardon karisti zaten anlayan anlamistir :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bilen birini bulmusken sormak sitiyorum. Sony Tv de izleyebilmek icin bu mkvleri degistirmek lazim acaba cevirebilecegim bir program onerebilir misiniz?

Sony TV hangi formatları destekliyor bilmiyorum ancak Smart Converter Pro deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.