Arkadaşlar daha öncede windowstada denemediğim için bilmiyorum ama macbook pro kullanıyorum filmlere altyazı eklemek istiyorum hiçbi bilgim yok tabi nasıl yapılıyo program mı gerekiyo? bilgilendirirseniz beni çok sevinirim (: teşekkürlerr (:
Merhaba,
İngilizce biliyorsanız ya da google translate ile aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz
Altyazıları filme gömmek mi istiyorsunuz yoksa filmleri altyzılı izlemek mi istiyorsunuz?
O arkadaşı bilmem ama ben gömmek istiyorum :)
Film mkv formatında ise ben tüm platformlarda (windows, linux. mac) Mkvtoolnix kullanıyorum, birden fazla altyazı gömebilir, gömülü altyazıları kaldırabilir, filmlerin uygun türkçe dublajlarını ekleyebilir veya birden fazla dublaj olan filmlerden gereksiz dublajları kaldırabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bir programdır.
Altyazıları filme gömmek mi istiyorsunuz yoksa filmleri altyzılı izlemek mi istiyorsunuz?
Film mkv formatında ise ben tüm platformlarda (windows, linux. mac) Mkvtoolnix kullanıyorum, birden fazla altyazı gömebilir, gömülü altyazıları kaldırabilir, filmlerin uygun türkçe dublajlarını ekleyebilir veya birden fazla dublaj olan filmlerden gereksiz dublajları kaldırabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bir programdır.
bilen birini bulmusken sormak sitiyorum. Sony Tv de izleyebilmek icin bu mkvleri degistirmek lazim acaba cevirebilecegim bir program onerebilir misiniz?
i tunestan mplayerx var onu indir ucretsiz ona surukleyip at calistiriyor cogunu
quote:
Orijinalden alıntı: Shatan
i tunestan mplayerx var onu indir ucretsiz ona surukleyip at calistiriyor cogunu
itunes'ta değilde appstore'da olmasın o program
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
quote:
Orijinalden alıntı: Shatan
itunes'ta değilde appstore'da olmasın o program
Pardon karisti zaten anlayan anlamistir :)
quote:
Orijinalden alıntı: daylan_tr
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
quote:
Orijinalden alıntı: daylan_tr
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
bilen birini bulmusken sormak sitiyorum. Sony Tv de izleyebilmek icin bu mkvleri degistirmek lazim acaba cevirebilecegim bir program onerebilir misiniz?
Sony TV hangi formatları destekliyor bilmiyorum ancak Smart Converter Pro deneyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme