Şimdi Ara

@@@ MACBOOK MGXA2TU/A HAKKINDA @@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende alacam macbook pro 15"
    MGXA2TU/A olan modeli

en ucuz nereden alabilirim.

Şöyle 4.750 ye felan bulsam süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak3527

Arkadaşlar bende alacam macbook pro 15"
    MGXA2TU/A olan modeli

http://www.tvt.com.tr/APPLE-MGXA2TUA-MacBook-Pro-Retina-15-INCH-i7-22-GHz-16GB-256GB,PR-47086.html
    Buradan ucuza bulamazsın. Internetten yorumlarına bak, hizmetleri süper. Bende bizzat alışveriş Yaptım çok memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibariyle Apple Store fiyatı

Taksitli 5.899,00 TL

Havale 5.663,04 TL

oldu.

Arada az bir fiyat farkı var Amerika'dan almaya değmez diyordum ama bu saatten sonra Türkiye'den almam biraz zor görünüyor Vatan Bilgisayar indirimi gibi bir alternatif çıkmadıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: envc1

MGXA2TU/A olan modeli

Bulursan banada haber verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger im Schlamm

quote:

Orijinalden alıntı: envc1

MGXA2TU/A olan modeli

Bulursan banada haber verir misin?

Apple Store dan aldım.

Öğrenci indirimi + Havale ile 4.768 TL oluyor.

Tabi zam gelmeden önceydi
  • Harici Ekran kartı olan modeli mi alsam.

O kadar farka değer mi?
  • quote:

Harici Ekran kartı olan modeli mi alsam.

O kadar farka değer mi?

Bunu ben de bayadır düşünüyorum karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

quote:

Harici Ekran kartı olan modeli mi alsam.

O kadar farka değer mi?

Bunu ben de bayadır düşünüyorum karar veremedim.

ağır grafik programları kullanacaksanız değer, aslında 13" alacaktım ama ekranı küçük diye 15 alıyorum diyorsanız ekran kartına değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 3 Ocak 2015; 20:04:09 >
  • Bu arada arkadaslar an itibariyle bulabildigim en dusuk fiyat budur :

https://www.notebookadresi.com/apple-macbook-pro-mgxa2tu-a-retina-notebook?ref=akakce&source=mobil&v=1.49,9

Tek cekim 4768 lira

• sariduru kullanıcısına yanıt
    Bugün itibarıyla aynı adreste yine en ucuz : sadece 5.162 TL
    Laf aramızda Amerika AppleStore'dan alsanız daha pahalıya (vergisiz eyaletten:5.277 TL, %7 lisinden: 5.646 TL) gelir

Apple yükselen kurdan dolayı %13 zammı çakıp Mgxa2tu/a yı 6.699 TL yaptı bile. NBA ile aradaki fark:%30
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bugün itibarıyla aynı adreste yine en ucuz : sadece 5.162 TL
    Laf aramızda Amerika AppleStore'dan alsanız daha pahalıya (vergisiz eyaletten:5.277 TL, %7 lisinden: 5.646 TL) gelir

Apple yükselen kurdan dolayı %13 zammı çakıp Mgxa2tu/a yı 6.699 TL yaptı bile. NBA ile aradaki fark:%30

http://www.sinerji.gen.tr/apple-mbp-mgxa2tu-a-i7-22ghz-16gb-256gb-15-iris-pmu49818?ref=akakce&v=1.59

Havale fiyatı : 5.001,43 TL

• Bu laptopu kullananlar hele bir el kaldirsinlar, memnunmusunuz

• Varsayilan kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu makina hakkında öğrenmek istediğiniz nedir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 14 Mart 2015; 8:51:24 >
  • Şuanda bu makina bizde de mevcut ve yoğunluktan dolayı çok fazla ne yapmam gerektiğini araştıramıyorum. O nedenle cihazla lgili tavsiye edeceğiniz bir kullanım önerisi, işletim sistemi optimizasyonu mevcut mu acaba? Yanıtınız için teşekkürler.

• bu.ürünü.4444.e.almak.çok.guzel.olurdu

ürün.hangi.tarihte.çıkmış.piyasaya.bilen.var.mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

bu.ürünü.4444.e.almak.çok.guzel.olurdu

27 aralıkta 4717 ye vatandan almıştım 4 ay oldu bu diyatlar artık çok zor gibi eski konu

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

bu.ürünü.4444.e.almak.çok.guzel.olurdu

27 aralıkta 4717 ye vatandan almıştım 4 ay oldu bu diyatlar artık çok zor gibi eski konu

peki önerir misiniz?

ilk defa MB almayı planlıyorum.

İ7, 256ssd, 16gbRAM, 15"retina ekran... bu özellikler beni cezbediyor.

almışken 1 defa alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. tasarım vs işleriyle uğraşmıcam, oyun da oynamam fakat, uzun yıllar kullanmayı planladığım için iyi/yüksek özellik olması yararıma olacaktır.

şuan halihazırda beni idare eden bi laptopum var(klavye sıkıntılı ama iş görüyor)

uzun vadeli düşünecek olursak, yeni gelecek model ve tasarımları da hesaba katarak, bu laptopu, 5300TL ye, almak sizce mantıklı mı?

yoksa yeni çıkacak modelleri mi beklemeliyim?

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Eğer mutlaka 15" rMBP almak durumundaysanız, 2015 ortalarına hatta belki de 3. çeyrek sonuna kadar şu anda mevcut modellerin üzerine bir yenileme beklemeyiniz. Gerçi 13" modellerde rMBP'lar artık Broadwell işlemcili olarak tazelendi ama Intel, Broadwell'in 15" laptoplarda kullanılabilecek Broadwell versiyonunu üretmeyecek.

2015 ikinci yarısında Skylake ailesinden işlemciler devreye girecek (inşallah). Ancak bunlar (uygun versiyonlar) ne zaman 15" rMBP'lara yollarını bulur ve o zamanki fiyatlar nereye yükselir; orasını maalesef şimdiden kestirmek biraz zor. Hatta ve hatta, Skylake kullanımı ile rMBP'larda bir kasa değişimi de olur mu? O bile olasılıklar arasında... (Skylake'in gelmesiyle 13" ve/veya 15" rMBP'ların batarya kullanım süresinde, bugünkülere göre, +1 saat avantaj beklenebilir... Tabii ki yeni model ve/veya tasarımlarda bugünkü bataryaların kapasitesinde bir azaltma yapmazlarsa...)

• 15 şartım yoktu

benim için en ideal MBA boyutlarında 8gb ram,256 ssd, retina ekrandı

şimdi ya MBA ların güncellenmesini beklerim( retina ekran) ya da 13 ekranlı bir MBP alırım.

yeni macbook u beğeniyorum fakat, tek port ve 1.1 ghz lik işlemci beni soğutuyor.

bu arada başlıktaki model zamnlanmış.
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Her kullanıcının kendisine göre ideal model ve konfigürasyonları olacaktır. Benimkisi de (mesela), tercihan i7 işlemcili, 8GB RAM, 512GB SSD (daha doğrusu Flash Depolama) ve retina eran 13" MBA ama tabii ki 12 saatlik batarya kullanım süresinden de ödün vermeden.

Sizin veya benim hayallerimizin gerçekleşebileceğini sanmıyorum, maalesef!!!

2016'da retina ekranlı ve Skylake işlemci ailesi kullanan bir MBA!i bırakın, retina ekransız bir MBA görme olasılığı düşükçe.

Belki farkında değilsiniz ama MBA'ler şu andaki kasayla 6 (altı) yılı doldurdu. Aslına bakarsanız bir "kasa yenilenmesi günü" geldi de geçti.

Şimdi denebilir ki, "eee güzel işte, 2016'da MBA kasası da yenilenir ve Skylake ile birlikte retina ekran da konulur!..." Teknik/mekanik olarak belki olabilir ancak:
    1) Skylake ile gelebilecek bir miktar daha güç (enerji) tasarrufu, retina ekranın normal TN ekrana göre fazladan harcayacağı enerjiyi dengeleyip yine 12 saatlik batarya kullanım süresi elde edilebilir mi (ki böyle olsa bile mevcut MBA kasasının hacmi yeni kasada da korunmak durumunda ki içinde mevcut bataryanın kapasitesine sahip batarya yerleştirilebilsin...)
    2) Böyle bir olasılıkta 13" rMBA, yine 13" rMBP'dan ne kadar satış çalacaktır?

Yukarıdaki koşulları dikkate alınca ben 206'da MBA serisine el-fatiha demeyi daha olası görmekteyim.

Kişisel tahminin şu piyasaya yeni arz edilmekte olan 12" rMB'un (ince, hafif, seksi kasalı) 2016'da benzer bir tasarımla bir 13" hatta 14" modelinin de (ama yine güçsüz işlemcilerle) piyasaya sürülüp MBA ailesinin tamamen emekli edilmesidir.

Yani 2016'da Skylake işlemci ve retina ekran kullanan:

a) 12" ve 13" / 14" (???) rMB --- 2 model
    b) 13", 15" ve belki de 17" 2 veya 3 model rMBP (bir olasılıkla bir de kasa değişimi ile, zira şu andaki ince aluminyum rMBP kasası da 4. yılını doldurmuş durumda)

ile yoluna devam edecektir Apple.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.