Kantır oynayabilirsin mesela. |
macbook mu asus rog mu? (2. sayfa)
-
-
Hangi iPad kullanıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
m2 işlemcili pro
-
Nefretim yok, 8 yil iphone kullanmis insanim sonucta. Her ne kadar android bir cihaz (daha dogrusu samsung flagship) isime daha cok yarasa da (dosya yöneticisi, dex, yuvarlak saat) su an isime apple daha cok yarayacak (apple pay, watch un her seyde kullanilmasi burada vs) mecburen donus yapıyorum mesela. Yine de çift telefon gezmeye devam edecegim
Eğer mac ihtiyaclarini goruyorsa (kullandigin programlarin hepsi çalışıyorsa) al gec bilgisayari su an (telefonundan bagimsiz). Bana son 6 yildir yaramıyor, macten Windowsa gecis yaptım, dokunmatik ekran muhabbeti yuzunden de donemeyecsgim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ProMotion yeni mac prolarda kesin vardır, yine de alırken özelliklere bak. bu arada m4'ü beklemene gerek yok emin ol düz kullanıcı olarak farkı anlamazsın, m3 hatta m2 zaten hayvan gibi güçlü, fiyat farkına da değmez. m3 pro buradan 10 yıl bile götürür
-
Katiliyorum. m1, m2, m3 max serilerinin hepsini kullanma sansim oldu. Suanda da m3 max kullaniyorum ve cok agir uygulamalar haricinde aralarinda gozle gorulur bir fark yok. Eger grafik yogunluklu bir is yapmayacaksaniz, m3 veya m2 prolu 14 inch macbook pro ideal bence.
-
hocam bende kablosuz g502 mouse var, bunu dönüştürücü ile macbook'a bağlayabilir miyiz?
-
Baglayabilirsiniz. Ancak touchpadi gercekten cok iyi oldugu icin mouse'a hic ihtiyac duymadim ve mousela kullanmadim. Unity'de calisirken bile herhangi bir zorluk olmadi.
-
haftaya şunu alcam
windows laptopum da durur. çok kötü değil zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X