Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Pro 13 2017 i5 8GB RAM 120GB SSD Satın Al 18 Ekim 2024 01:53 1 1 Macbook Pro 13 2017 i5 8GB RAM 120GB SSD 2 ay önce satın aldım 2.el olarak. Telefon alacağım için satılıktır.İki adet can sıkmayan sorunu vardır-Ekranda kronik soyulma var ekran açıkken belli olmuyor(Düşük parlaklıklı ekranda siyah renk olduğunda biraz belli oluyor). Yoğun güneşli ortamlarda test etmedim. Ancak evde kullanırken soyulma fark edilmiyor. Eviniz yoğun güneş alıyorsa onu bilemem test etmedim.-Touchpad'in haptic titreşimi çalışmıyor, bastığınızı algılıyor ama bir tuşa bastığınızda aldığınız geri bildirim hissiyatını vermiyor.Böyle uzun uzun yazmamın sebebi alacak kişinin aklında soru işareti kalmaması içindir yoksa her iki sorunda sizi çok rahatsız edecek şeyler değil.Orijinal 60W Adaptör ve Spigen 1.5 Metre 60W kablo ile teslim edillecektirM2 SSD takma aparatı da hediyedir.Kutu mevcut.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Pro 13 2017 i5 8GB RAM 120GB SSD [SATILDI] Cooler Master 500W Güç Kaynağı PSU WD 1TB HDD 7200 RPM 64 MB CACHE [SATILDI] Xiaomi 1C 23.8" FULL HD IPS Monitör