Şimdi Ara

Macbook Pro 2015 Early 5800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Macbook Pro 2015 Early 5800 tl

Merhaba uzun suredir kullanmadigim cihazimi yeni cihaz cihaz aldigim icin artik iyice gozden cikarttim.

-Cihazin uzerinde cizikler mevcut. Asiri rahatsiz edici cizikler degil.

-Pil devri yaklasik olarak 770lerde , battery needs to be replaced uyarisi veriyor ancak ona ragmen 2-3 saat gidiyor sarji.

-Calismasinda en ufak bir sikinti yok.

-Ekranda bir adet olu piksek var onun diisnda ekran sifir gibi .

-Altindaki ayak plastiklerinin 3 tanesi kayip , 10-15 liraya kolayca bulup yapistirabilirsiniz.

-Resimde gordugunuz hafiza karti ve kilif dahil degildir satisa.

Cihazla birlikte 2 metrelik orjinal sarj aleti verecegim. Kutusu mevcut ancak fatura fis vs maalesef yok.

Fiyat 5800

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• O ayakları siz İstanbul'da kolayca bulup değiştiremiyorsanız İstanbul dışı zor :) Şu ürünü o şekilde fotoğraflayıp koyunca alacak olan varsa da soğur sanırım, ben mesela :) Çok ölü bir fiyat olacak ki forum ölücülüğüne uygun, önemsemeyip talip olunacak. E fiyat ölü değil görüntü hor kullanılmış ayaklar full gidik bir cihaz :)

• hiickimse kullanıcısına yanıt

300-500 lira icin sekilden sekile girmeye ihtiyacim yok hocam cihaz ne ise onun resmini cekip sergiliyorum .Cihazin alti zaten plastikler olmadigi icin cizildi. Hor kullanildigindan dolayi degil .

Fiyati revize ettim 6000 tl yaptim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.