Şimdi Ara

Macbook pro i5 2016 13' mi, 2015 i7 15' mi? Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa macbook'a geçeceğim ve 2. El mac pro bakınıyorum. İki ilan arasında kararsız kaldım. Biri yeni nesil 2016 touch bar olmayan model 13 inç i5 işlemcili, diğeri 2015 model i7li önceki modellerden. İnceleyebilmeniz için buraya linkleri bırakıyorum. Lütfen mac kullanıcıları yorumlarsa çok sevinirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbookpro-2016-late-256-gb-ssd-takas-olur-531904852/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-retina-core-i7-2.2ghz-16gb-256gb-ssd-15-2015-kutulu-532551955/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dduzce -- 27 Şubat 2018; 19:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 derim

• bilgisayarla ne yapacaksınız o önemli... Oyun oynama film izleme veya nesne tasarımı gibi işlerde kullanacaksanız 15" işinizi rahatlatacaktır. onun dışında yazılım müzik editleme office programları kullanımı için alıyorsanız veya bilgisayarla gün içerisinde aşırı mobilite durumunuz varsa 13" işinizi çok rahat görecektir.

ben 13" kullanıyorum iyi ki daha büyüğünü almamışım diyorum. hafifliği taşınabilirliği çok ideal bence bundan sora daha büyük ekranlı bilgisayar alacak olursam 27" iMac alırım gibi.
  • Anladım. Peki bu 2015 model olanın ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı oluyor? Grafik özelliklerinde İntel iris pro 1536 mb yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dduzce

Anladım. Peki bu 2015 model olanın ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı oluyor? Grafik özelliklerinde İntel iris pro 1536 mb yazıyor.

Çift ekran kartı olması lazım hocam. Amd radeon r9 oluyor harici 2gb. 15" olan çok daha güçlü bir cihaz. 13 inclerde çift çekirdek işlemci, 15 inclerde 4 cekirdek işlemci kullanıldığını unutmayın

• Teşekkürler yorumlarınız için sanırım 15lik modelden alacağım

• 15de harici ekran karti yok.

mobilete ariyorsan 13, ama guce ihtiyacin varsa 15. keza 15 de gayet mobildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.