Şimdi Ara

Macbook pro inanılmaz yavaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spy1983

Teşekkürler

Ancak senelerdir hep mac ler hızlı dedik akıcı dedik fakat neden böyle kasıyor anlamadım. Mountain Lion yükledim biraz daha iyi ama 2-3 program aynı anda çalışınca biraz kasıyor, programlar geç açılıyor...

Ram'i kontrol et aynı cihaz bende de var sayfalarca Safari ve bir kaç program kullanınca 4Gb Ram full kullanılıyor ve muhtemel kasmanız bundan kaynaklanıyor. Ancak ne olursa olsun. Win gibi kilitlenmiyor Mac farkı :) istersen Ram yükselt !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitleniyor ve resetliyor aslında ama herkeste olmaz, şans

Macbook pro inanılmaz yavaş
  • iyi de bence 4gb ram oldukça iyi bir ram miktarı... 8gb ram aldıktan sonra nerede kaldı Mac'in yazılım üstünlüğü?

Aynı şekilde iphone 4S de kullanıyorum. Muadil cep telefonları neredeyse birçok notebook özellikleri ile aynı... 4 çekirdek 1gb ram filan. ama iphone ios sayesinde çok daha hızlı... ben Mac OSX de bu şekilde, donanım gücünden bağımsız çok daha rahat çalışıyor zannediyordum... 8gb ram taktıktan sonra her türlü her bilgisayar hızlı çalışmaz mı?

Ayrıca şu an appstore da popüler ücretsizler kısmında yer alan, Memory Clean isimli programı deniyorum. Fena değil şimdilik. Acaba hiç memory clean gibi programlara başvurmadan, OSX kendi kendine memory i ayarlıyor mu? yani dolduğunda ona göre boşaltıp, önemli programlara mı veriyor, yoksa kasma mı yapıyor? Yani RAM in boş kalmasındansa, dolu kalıp bazı programların hızlı açılmasına yardımcı olmasını mı sağlıyor sürekli? bunun için mi hep full dolu?

Bazı 8GB ramli Mac bilgisayarlarda bile çoğu doluyormuş, bu yüzden midir?
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.