Merhaba forumdaşlar, 7 yıldır kullandığım Toshiba bilgisayarımı artık sorunlarından dolayı değiştirmek istiyorum.Fiyatları birbirine yakın olan 2 model arasındayım Şimdiye kadar sadece windows bilgisayar kullandım ama Macbook da ilgimi çekiyor. Kullanım alanım: -Office uygulamaları -Ara sıra temel düzey photoshop ve video düzenleme veya video yükleme Sık seyahat ettiğim için önceliğim hafif bir bilgisayar ve tabi bataryanın uzun gitmesi. Macbook düşünme sebebim: -Stabilite ve hızı -Iphone kullandığım için cihazlar arası senkronizasyon ve dosya paylaşımının uyumlu olması Olumsuz gördüğüm yönleri: -En baz modelinin bile pahalılığı -type C haricinde çıkış olmaması ek aparat alma zorunluluğum -Windows kullanıcısı olarak adaptasyon sorunu. Asus düşünme Sebebim: -Macbook'a göre daha güçlü donanım özellikleri ve 512 gb SSD -İhtiyacım olan çıkışların cihaz üstünde yeteri kadar olması -Macbook'a göre hafifliği -Alışkın olduğum sistem -Ekran oranı Olumsuz gördüğüm yönleri -Telefon bilgisayar arası senkronizasyon problemi devam edecek -Olası Asus servis sıkıntısı
Bu konuda tavsiyeleriniz nedir. Macbook air da bu konuda yeterli olur mu? Uzun yıllar kullanacağım bir bilgisayar düşünüyorum Teşekkürler
Lenovo yoga slim 7 bekleyin muhteşem bir cihaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme