Şimdi Ara

MacBook Pro Retina 15' kaça satayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 06/05/2015 tarihinde macbook pro almıştım. o ara işim gereği uygulamaları dolaşmam ve yerinde çizimler yapmam gerekiyordu. hafif, ince tasarımı, tabanda ızgara olmayan soğutması ve özellikle de eşsiz pil ömrünü hesaba katarak bu tercihte bulundum.

ancak kısa süre sonra işten ayrıldım. daha doğrusu iş benden ayrıldı. ben de ağırlığı kişisel çalışmalara verip homeoffice ile çalışmaya devam ettim. evdeki çalışma odamda da canavar bir desktopum var ve tüm cihazlarıma bağlı, terabaytlarca datanın distlerinde olduğu güzel ve alışık olduğum bir alet.

hal böyle olunca macbook yavaş yavaş kullanılmamaya, gözden düşmeye başladı. şu an bi' dünya para yığdığım alet salonda duruyor, çalışma odama çıkarmıyorum bile. facebook'a filan bakmaktan, arada da hdmi dan tvye bağlayıp netflix izlemekten başka bir işe yaramıyor. yeni 2in1 windows tablet bilgisayarlardan ya da android tabletlerden alsam, el altında durup aynı işi çok rahat görür.

sizce bu bilgisayar kaç para eder? piyasası nasıl ikinci el mac'lerin, alıcı var mı?

özellikleri şöyle:

Retina ekranlı 15 inç MacBook Pro

• 2.2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7, 3.4 GHz'e kadar Turbo Boost
    • 16 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM
    • 256 GB PCIe tabanlı Flash Depolama
    • Intel Iris Pro Graphics
    • f klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanesy -- 10 Ağustos 2017; 11:19:41 >

• Batarya dongusu kac ? Tahmini olarak 3000-4500 arasi fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Batarya dongusu kac ? Tahmini olarak 3000-4500 arasi fiyati

560. tv'ye bağladığım için de hızla yükseliyordur.

bu arada batarya döngüsünden haberim yoktu, çok güzel kayıtmış. windowslarda da var mı benzeri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.