merhaba arkadaşlar. yeni bir problemle daha karşınızdayım... gerçekten biri bitiyo biri başlıo resmen beni deniyor bu cihaz. snow leopard işletim sistemini kurduktan sonra işim gereği windowsada ihtiyaç duyduğumdan boot camp ile macbookuma windows kurdum. windows başlıyor herşey normal masa üstü geldikten sonra birden herşey donuyor. hiç bişe yapmıyorum anlamsız bir şekilde küt diye imleç vs vs donuyor ve bazende eklediğim resimdeki hatayı veriyor. lütfen yardım ediniz farklı bir kaç ekran kartı sürücüsüde indirdim ama sonuç aynı.
aynı konuyla ilgili olarak sorunun yazılımsal bişe olduğunu düşünüyorum birde şöyle bir durum var. snow leopard'da boot camp windows driverlerini indiremedim ondada "download could not continue" gibi bir hata veriyor. bende lion kullanırken boot camp'ten indirdiğim windows driverlarını snow leopardla yüklediğim windows 7ye kurdum bununla bir ilgisi olabilirmi? snow leopard'dan kurulum için için ayrı sürücüler indirilmesi gerekiyorsa bunu nereden temin ederim? teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme