Bildirim
Macbook PRO'Ya Linux Kurmak
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
upupupupupupup -
Öncelikle partition ayırırsanız veri kaybınız olmaz. Macbooklar ile ilgili çok bilgim yok fakat yeni aldığınıza göre intel işlemci mevcut olmalı yani sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. (Çift Ekran kartı varsa ve yeniyseniz linux'e önermiyorum) -
Macbook kullanmadığım için nasıl yapıldığını hiç merak etmedim ama Windows'u bootcamp ile kuruyorlarmış. Onu öğrenirsen muhtemelen Linux dağıtımlarını da kurabilirsin. -
benim bildiğim kadarıyla bootkamp ile partitionu ayarlayıp kuruluyor aynı bootkamp gibi maouse tuşuna basılı açılınca mac windows ve linux olarak listeleniyor ama mac forumlarında ayrıntılı anlatım vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X