Şimdi Ara

MACBOOK VE BÜYÜK ZAM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasıma alacaktık ögrenci indirimini de kaçırdı. bu fiyatlarla apple kendini bu ülke de bitirmiştir.. 3500 lük cihaz bile pahalı gelirken, aynı cihaz 5200 yazmak hakkaten inanılır gibi degil, kur vs alakası yok bence bu kur sadece apple mı etkliyor ? yaptıkları resmen terbiyesizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Bugün Bimeksten 2015 rmbp aldım. 3.519 tl öğrenci indirimi ile. almayı düşünenler acele etsin. yeni mal gelir gelmez fiyatlar yükselir dedi görevli.

Hocam tam olarak hangi modeli aldınız?

early 2015
  • Az önce İspanya'dan 6si 2400₺ küsüratını hatırlamıyorum getirilebileceğini gördüm. Yurt dışından alma şansımız var mı bu aleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ber59

Az önce İspanya'dan 6si 2400₺ küsüratını hatırlamıyorum getirilebileceğini gördüm. Yurt dışından alma şansımız var mı bu aleti

gümrükte takılır ve vergisini ödemeniz istenir. Tabi doğrudan geri gönderilme ihtimali de var. Ama alıp doğrudan elinize gelip kullanamazsınız bu kesin.
  • Üzücü

• Amerikadan bu cihazı yaklaşık 3500tlye getirdim buraya hala kullanmaktayım, günlük işler ve okulum için. Buraya ilk geldiğimdeki 4.2k lık fiyatı duyunca şok oldum ve demin apple ın sitesinde 5.2k diyor. Hem de benim aldıgım modele. Cidden bu bilgisayarları trde almayın cidden hak etmiyor

• Bende bi macbook alayim dedim fakat fiyatlari gorunce work and travel yapip amerikadan almaya karar verdim tr fiyatlarina koca bir

• Vatanda yanlış hatırlamıyorsam Mgx72tu /A modelini 3100tlye alabiliyorum. Ya ondan alıcam ya da 2.el 1700 tl civarında macbook Pro alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da bilgisayar alacaktım. Geldiğimiz hale bak.

• Diğer markalar bukadar fark eklemiyor. Hatta bazıları fiyatı aşağı bile çekti, telefon gerçi ama olsun. Hiç bir marka bu kadar fahiş fiyat çekmedi. Apple da 3000 tl altı telefon yok. 3000 bin tl nedemek yahuu, yazık günah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.