Şimdi Ara

MacbookPro 13 icin cooler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar ben mac proma cooler/veya en azindan bi yukseltici yapmak istiyorum,ama nasil yapilir hic bir fikrim yok.Aslinda yapma sebebim oyun oynarken(mesela minecraft) isisi 90C buluyor eger SMC fan control dogruyu soyluyorsa.nedenini arastiriken okudum,laptop yere yakin oldugu icin isi geri yansiyormus bende stand yapayim dedim,orasi bence basit kismi.Zor kismi ise hangi fan tercih etmeliyim,usb coklayici nasil entegre ederim,ve en onemlisi nasil usb den baglarim? eger bunlar cok zor olacaksa istedigim ozelliklerde(usb cogalticili,sessiz ve isiksiz) baska sogutucu tavsiyesi verirseniz sevinirim.

• Steve Amcaya sor belki o biliyordur.

Thunderwatcher hocamla iletişime geç.

AMFİBİ hocamla da iletişime geç.

Onlar bu işin ustalarıdır.
  • ok 67 kiside bi sen cevap vermissin cok saol. ben bi pm atayim biara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 22 Ağustos 2011; 21:32:34 >
  • Bence servisine ver bi temizliğini yapsınlar sonuçta minecraft gibi bir oyunda 90 derece sıkıntılı...
  • bütce nedir sogutucu/yükselticiyi hangi malzemeden yapmak istiyorsun ? ona göre yardımcı olayım.7olalım ben cagırırım thunderwatcheri eger plexiden yapacaksan AMFİBİ yede mesaj atarız
  • valla cok kirlendigini sanmam,cunku bikac ay oldu alali.ayrica masanin ustune koyunca o anda bi tik sesi geliyor nedenini bilen varsa anlatirsa cok yardimci olurlar.Insallah hdd den diildir. ayrica 16hakan16,plexiden yapmayi planliyorum,hatta cizmeyi basarabilirsem belki bir taslagini da koyabilirim.
  • gogle sketup kullan en iyi 3 d cizim programıdır adını yanlıs yazmıs olabilirim sen bir cizip bütceni isteklerini yaz ona göre bir proje ayarlarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla adini duymustum,okuldan bir arkadasla deneyimizin modelini yapmistik cok ta guzel olmustu bence.ben bi arayim belki yardim edebilir
  • yada kartondan yap yada netten begendigin bir modelin linkini ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.