Şimdi Ara

Macera Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni sürükleyecek, elimden düşüremiyeceğim bir kitap arıyorum.Macera kitabı olsun, gerilim tarzı da olabilir.

(Örn:Olasılıksız,Psiko Analist,Harry Potter serisi,Sil Baştan,Aklından Bir Sayı Tut vs...)

• Geçenlerde okuduğum Tetikçi'yi önerebilirim gerçekten oldukça sürükleyici bir roman yazarı Lawrence Block ama söylediklerine nazaran biraz daha kısa. Uzun romanlar seviyorsan Zar Adam'ı deneyebilirsin, Empati'yi de okumadıysan kesinlikle tavsiye ederim.
  • Dan Brown'un kitapları iyi sarıyor. Az kitap okurum ama Dan Brown'a başladım mı bırakamıyorum kitabı. Bölüm bölüm yazıyor, insanı acayip merak da bırakıyor.
  • Açlık oyunları serisini öneririm.
  • açlık oyunları serisi empati ve zar adamı okudum.

Dan Brown-Melekler ve şeytanlara da bir göz atacağım.
  • Harlan Coben kitapları da sürükleyicidir onları da tavsiye ederim. ( İstediğin tarz olduğunu düşünüyorum )
  • Tıbbi gerilim denemek istersen Tess Gerritsen'ın Cerrah serisine yada Michael Palmer'ın kitaplarına bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polisiye/dedektiflik tarzı dizi
    9 yıl önce açıldı
    ALMANCA HİKAYE KİTABI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüzüklerin efendisi serisini oku eğer fantastik seviyorsan
  • Harlan Coben, Dan Brown, Jean C. Grange, Glenn Meade, Clive Cussler, Wilbur Smith, Frederick Forsyth falan kitap okuyan herkesin bildiği popüler yazarlardır. Herhangi bir kitaplarını alıp okuyabilirsin.

Adam Fawer'in daha kırk fırın ekmek yemesi lazım, bunların seviyesine ulaşması için.
  • 2günde bitirmiştim
     Macera Kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qbart

açlık oyunları serisi empati ve zar adamı okudum.

dediğin tüm kitapları okumuş biri olarak şunu denemelisin mutlaka.tarihi roman olarakda mükemmel macera olarak da.
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=468000
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsayan

quote:

Orijinalden alıntı: qbart

açlık oyunları serisi empati ve zar adamı okudum.

dediğin tüm kitapları okumuş biri olarak şunu denemelisin mutlaka.tarihi roman olarakda mükemmel macera olarak da.
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=468000

Aldım.Çok güzele benziyor.Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.