babamla seyretmek istiyorum yalnız izlemesin, arkadaşlarla izlersem de nargile muhabbet ortam güzel
gel benimle izle.
babanı da al kıraathane ye git
Küfretmeden duramıyorsan , her pozisyonda hop oturup hop kalkıyorsan , arkadaşlarınla. Sakin sakin izlerim , gollerde anırmam-çağırmam diyorsan , babanla.
Arkadaşlarınla.
Nasıl bırakacaksın adamcağızı tek başına yazık
babanla arkadaşlarına git
Millete ne yahu. Kiminle seyredersen seyret. Kendin bunu bilemeyip, karar vermek için foruma mı soruyorsun ?
Babanla git tabiki eğer baban gitmek istiyorsa baban gitmek istemezse arkadaşlarınla git
Bence babanla izle. Tek izlemesin.
Sen Gitmesen Arkadaşların Yalnız Kalmıyaccak Gene Beraber Olacaklar eğlenecekler. Ama Baban Tek Kalacak. Bereaber izleyin :) Sonuçta Baba.. Bir Süre Sonra Onunla Vakit Geçirmediğin için kendine kızacaksın. Ama iş işten çoktannnn geçmiş olacak
Evde babamla beraber maç izlemek büyük bir zevktir ikimiz içinde bunun dışında maç izlemeye o kadar da ilgi duymam açıkcası...
ben mi kuruntu yapıyorum acaba düşünüyordum ama benim gibi düşünen çoğunlukmuş..demek ki doğrusu da buymuş.önce anne babayı memnun etmek gerekir hayatta ondan sonra başkalarına sıra gelir..
Babayla diyorum. Aranızdaki muhabbet hiç bir şeye değmez.
Babanla izle bence. Ben olsam öyle yapardım yani en azından.
vallahi babam beşiktaşlı ben galatasaraylıyım ben babamla gitcem maça
Babanla ize
babanla izleme argo ve küfür edemezsin ben kendimden biliom :D Arklarla gidiok ohh :D
Kendi babanı da götür, arkadaşların da babalarını getirsinler. Siz kendi aranızda onlar da kendi aralarında muhabbet edip izlesinler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme