akıl var mantık var bile bile kupa verilirmi gazozuna bile olsa kupa kupadır şimdi Trabzonspor 34. Hafta hesabı keser şampiyon BURSASPOR !
nası bilerek adamlar şiir gibi oynadı kazandı..zaten 27 senedir alamıyoruz böylece 28den gün aldık hadi hayırlısı
quote:Orijinalden alıntı: qeKe .yapma hocam dalğa geçirttirme yaYUHHHHHHH 27 YIL ALAMICAKSIN BİDE BİLEREKMİ VERECEKSİN HAHAHAHA BUNA BENİM 2 YAŞINDAKİ YİĞENİM GÜLER
quote:Orijinalden alıntı: SocíéťăYUHHHHHHH 27 YIL ALAMICAKSIN BİDE BİLEREKMİ VERECEKSİN HAHAHAHA BUNA BENİM 2 YAŞINDAKİ YİĞENİM GÜLERAlıntıları Göster Bu saçmalığa sen bile inanmıyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: Socíéťă YUHHHHHHH 27 YIL ALAMICAKSIN BİDE BİLEREKMİ VERECEKSİN HAHAHAHA BUNA BENİM 2 YAŞINDAKİ YİĞENİM GÜLER 27 den yukarı çıkmıyor galiba 28 oldu
quote:Orijinalden alıntı: Ora et labora şampiyonluk için.son çeyrekte aşırı kayıtsızdı fener. Şakacı çocuk.
quote:Orijinalden alıntı: Ora et labora şampiyonluk için.son çeyrekte aşırı kayıtsızdı fener. çocuk mu kandırıyorsun sen? top oynamadınız koca maç, bide bilerek verdik diyorlar ya... demiyorsun ki kuyruk acımız var KUPA yüzünden... şu fenerliler alem adamlar ya, TSL 34. haftayı bekleyin....
quote:Orijinalden alıntı: i miss you broquote:Orijinalden alıntı: Ora et labora şampiyonluk için.son çeyrekte aşırı kayıtsızdı fener. Şakacı çocuk.Şakacı seni
quote:Orijinalden alıntı: AcruxAlıntıları Göster zaten yenince kralsınız.. yenilince bilerek verdik zaten bizde bilerek şampiyonluk yarışını bıraktık maksat Bursa olsun ne insanlar var yaa
quote:Orijinalden alıntı: Ora et labora şampiyonluk için.son çeyrekte aşırı kayıtsızdı fener. tamam öyle öyle. Trabzon sonuna kadar haketti süper oynadı bence.Arkadaşlarım ağlamaya başladılar 2 penaltı verilmedi filan diye şimdiden.