Şimdi Ara

maçların tam yayını nerden bulabilirim acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçmiş maçların en azından bu sezonki galatasarayın maçlarının tam görüntülerini, 90 dakikasını nerden bulabilirim/indirebilirim?

• yok mu arkadaşlar bi bilgi sahibi bu konuda?
  • geçen bende böyle bir konu açtım ve çok net bir cevap aldım Lig tv de çalışmalısın o zaman belki büyük maçlarınki oluyor mesela gs fb gibi ama diğer maçlar çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

geçen bende böyle bir konu açtım ve çok net bir cevap aldım Lig tv de çalışmalısın o zaman belki büyük maçlarınki oluyor mesela gs fb gibi ama diğer maçlar çok zor.

zor ama imkansız değil heralde ne biliyim o kadar kaçak yayın yapanlaar var mutlaka bi yerlerde tam yayınları paylaşanlar da vardır belki. kendim arıyorum ama nasıl arayacağımı bilmiyorum googlea yazdığım şeyler hep saçma sapan şeyler olyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34m

quote:

geçen bende böyle bir konu açtım ve çok net bir cevap aldım Lig tv de çalışmalısın o zaman belki büyük maçlarınki oluyor mesela gs fb gibi ama diğer maçlar çok zor.

zor ama imkansız değil heralde ne biliyim o kadar kaçak yayın yapanlaar var mutlaka bi yerlerde tam yayınları paylaşanlar da vardır belki. kendim arıyorum ama nasıl arayacağımı bilmiyorum googlea yazdığım şeyler hep saçma sapan şeyler olyo :)

bende çok aradım ama nafile yok. geçen hafta antalya-ibb maçında ibb taraftarı olarak maçtaydık baya eğlendik ve ilginç hareketler yaptık bir avuç taraftar olarak ve lig tv o esnada bizi çekmişti bende bir tane foto var maçın tamamını izlemek istedim ama bulamadım.

maçların tam yayını nerden bulabilirim acaba?

• quote:

quote:

ligtv nin sitesinde tüm özet görüntüleri bulabilirsin. Ama 90dk. bulman neredeyse imkansız.

Ancak bir vatandaş tv den capture edip siteye upload etmesi gerek ki her maçı da bu şekilde yapmaz.

Sadece derbi maçlarını bu şekilde kayıt edenler vardı bir ara. Şu an çok büyük cezası var. Sitesinde böyle bir uyarı yapmışlar.

Bir de yayıncı kuruluş dışında yayın yapan kanallarda kupa maçları bulunabilir. Böyle linklere denk gelmiştim.

• Benim bildiğim site var yasak değilse paylaşıyım burdan yoksa pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

quote:

ligtv nin sitesinde tüm özet görüntüleri bulabilirsin. Ama 90dk. bulman neredeyse imkansız.

Ancak bir vatandaş tv den capture edip siteye upload etmesi gerek ki her maçı da bu şekilde yapmaz.

Sadece derbi maçlarını bu şekilde kayıt edenler vardı bir ara. Şu an çok büyük cezası var. Sitesinde böyle bir uyarı yapmışlar.

Bir de yayıncı kuruluş dışında yayın yapan kanallarda kupa maçları bulunabilir. Böyle linklere denk gelmiştim.

anladım hocam galiba dediğiniz gibi gerçekten zor :) teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.