arkadaşlar ati x1550 amd x2 64 3600+ var bende leopard kurmak istiyorum ne yapabilirim ? ve bu sisteme tiger kurmaya çalşıtımda bi yere kadar komutlar akıyor sora still waiting for root divice diyor ne yapmalıyım ?
arkadaşlar daha önce mac os kurduğum bir bilgisayara denemek için windows 8 kurdum kaldırdım .Çok garip şimdi hiç bir mac sürümünü kuramıyorum linux ve windows sürümlerinde sorunyok problemi çöze bilecek varmı acaba...
HP Pavillion G6 Notebook (Ürün Stoklarımızda bulunmamaktadır. )
İşlemci: Intel® Pentium® i5 480M ya da 2410M İşlemci (3MB, 2.66GHz, L3 önbellek) İşletim Sitemi: Windows 7® Home Basic 64 Bellek Kartı (RAM): 3/4 GB (DDR3) Bellek Ekran Boyutu: 15.6" Ekran Çözünülüğü: 1366x768 Grafik Kartı: AMD Radeon HD 6470M 1GB DDR3 Ekran Kartı Dahili Bellek: 320/500GB HDD (5400Rmp) Web Kamerası: Web Kamera (VGA) Kablosuz: 802.11 b/g/n, Bluetooth Diğer: Altec Lansing Hoparlörler, SD/MMC Kart Okuyucu
VE BEN BU NOTBOOK A İATKOS L2 KURMAK İSTEDİM ANCAK OLMADI NASIL KURULUM YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ COK TŞK EDERİM..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme