Şimdi Ara

Macun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4770 işlemci ile kullanmak üzere macun için deneyimlerinize danışmak istiyorum. Online alışveriş için link verirseniz sevinirim.

• Xigmatek xi-3 hdt veya artic cooling mx-4

Xi-3 vatanda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse ortalama 8 saatlik kullanımda kaç zamanda bir yenilemek gerek ?
  • Antor kullanıcısına yanıt
    ben zalman stg-2 aldım 105 derce idi 30 a düştü zaten standart 30 derece.

uygulama tarihim ise mart ayında uygulamıştım yaklaşık 4 ay gibi bir zaman oldu. şuan boştaki sıcaklık 38 derce. ( oda sıcaklığı 30-36 derce arası, Gaziantep. İşlemci fanı intelin stock fanı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

ben zalman stg-2 aldım 105 derce idi 30 a düştü zaten standart 30 derece.

uygulama tarihim ise mart ayında uygulamıştım yaklaşık 4 ay gibi bir zaman oldu. şuan boştaki sıcaklık 38 derce. ( oda sıcaklığı 30-36 derce arası, Gaziantep. İşlemci fanı intelin stock fanı )

Sipariş ettim bakalım umarım taze gelir.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bir ara konuya yazmıştım belki görmüşsünüzdür işlemci çok ısnıyor diye. baktım çözüm bulamadım eni sonu fanı felan söktüm işlemci de macun adına bir şey kalmamış 100+ derece üstüydü bu macunu sürtünce 30 derceye düştü tavsiye ederim ben memnun kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Termal macun nereden alabilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/zm-stg2-super-thermal-macun.html bunu veyahttp://www.vatanbilgisayar.com/freezing-point-thermal-macun.html bunu almayı düşünüyorum bende.. Ama macunu işlemci ve soğutucunun bloğundan nasıl silip temizliyorsunuz siz? Ben peçeteyle iyce silip o şekilde takıyorum, başka bir yöntemi var mı bunun?

• bir video da adam ıslak mendille siliyordu doğru mudur ? Hocam sız zalman dan mı memnun kaldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıslak mendil ( su ile ıslatılmış ise) ile silmek zarar verebilir. Ben şimdi baktım internetten peçeteyle kuru kuru siliyormuş herkes. Kredi Kartı sert plastik benzeri bir cisimle kabasını alıp peçeteyle silince bişey olmaz denilmiş hep.. Zalman konusunda İmzadaki konuda da söyledim. İçinde gelen fanların rpm leri düşük o yüzden çok serin yerde ( yani geniş alanlarda ) kullanmak makbul kasayı. Benim gibi 5m2 lik oda da cam kapı kapatınca haliyle çok ısınıyor. Kasadan çok fan önemli ,tabi bulunduğunuz ortamın sıcaklığı. Yoksa kasayı gidin mobilyacıda yaptırın aynı şey
  • daha çok 30m2 lik salonda oynarım laptop bu arada . Kabayı kulak copu ıle alıp kalanı peceteye kolonya falan doksek olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn1020

daha çok 30m2 lik salonda oynarım laptop bu arada . Kabayı kulak copu ıle alıp kalanı peceteye kolonya falan doksek olur mu ?

alıntı ya da cevap yapmadığınızdan yazdıklarınızı göremiyorum. Kulak çöpü bence olmaz, kalak çöpündeki pamuk yapışır , dolanır. En iyisi şu gözlük bezi gibi bir bez bulmak veya peçete ile silmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: frkn1020

daha çok 30m2 lik salonda oynarım laptop bu arada . Kabayı kulak copu ıle alıp kalanı peceteye kolonya falan doksek olur mu ?

alıntı ya da cevap yapmadığınızdan yazdıklarınızı göremiyorum. Kulak çöpü bence olmaz, kalak çöpündeki pamuk yapışır , dolanır. En iyisi şu gözlük bezi gibi bir bez bulmak veya peçete ile silmek..

televizyonla birlikte bir silme bezi vermişlerdi , gözlük bezine çok benziyordu ama daha büyük o da olur değil mi ?

• En güzeli peçete Eğer kalın bir tabaka varsa ser bir plastikle sıyırıp peçeteyle parlatana kadar (macundan eser kalmayana dek) silmek. Sonra yeni macunu nohut büyüklüğünde işlemciye sürüp soğutucu üstüne bastırmak ,, olay budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

En güzeli peçete Eğer kalın bir tabaka varsa ser bir plastikle sıyırıp peçeteyle parlatana kadar (macundan eser kalmayana dek) silmek. Sonra yeni macunu nohut büyüklüğünde işlemciye sürüp soğutucu üstüne bastırmak ,, olay budur

peki teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.