Şimdi Ara

Mad Catz'ten sıradışı tasarımlı modüler oyuncu klavyesi: S.T.R.I.K.E. 7 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
12.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekanik olmayan bir klavyeye 300$ verilir mi be yuh. Bildiğin uyduruk plastikten tuşları var işte. Janjanı için 300$ verilmez.
  • Video sonunda Optimus Prime'ı görür gibi oldum.
  • Everest akarrr

Mad Catz'ten sıradışı tasarımlı modüler oyuncu klavyesi: S.T.R.I.K.E. 7
  • Ammada boş beleş yorum yapanlar var. Özellikle para tuzağı, göz boyamaca, gereksiz gibi goygoycu tarzı yorum atanlar için şöyle bir örnek vereyim:

Arabanız var ve otomotiv modifiye vs işlerine hayransınız paranız var aracınızı modiye etmezmisiniz ? Yada kaçınız Discovery Channel'da araçları baştan yaratan bir program vardı o aracın son halini görüp helal olsun adamlar ne güzel yapmışlar demediniz. Bahsi geçen klavyenin bundan hiçbir farkı yok. Mad Catz çok özel tasarımlara sahip sıra dışı ürünler üreten bir firma genel kullanıcıya hitap etmek için yapılmış bir klavye değil.

Aslında bende eleştirmek için girmiştim konuya :D

S.T.R.I.K.E. 7
    -LCD panelinin dokunmatik konusunda başarılı olamamış ekranda dokunarak bişeyler yapmaya çalışınca bikaç kez parmağınızı üzerinde oynatmanız gerekebiliyor.
    -Klavye tuşları maalesefki mekanik değil logitech gibi başarısız bir tuş takımına sahip.
    -Numpad kısmıda biraz sıkıntılı geldi bana üstdeki tuşlara biraz sert başınca bağlantı klibi çıkıyor.

Umarım bu eksiklikleri S.T.R.I.K.E. 9'da giderirler.

• Tuşların arasına düşen kırıntılar, Klavyenin içine yerleştirilmiş özel bir modül ile doğaya yeniden kazandırılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

bu klavyenin yanına koyması gereken mouse:

razer naga logitech g600 kullandım

ama bu mause henüz kullanmadım ama kullanmadan bagımlılık yapacagını biliyorum

keske ülkemizde getirseler

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

bu klavyenin yanına koyması gereken mouse:

razer naga logitech g600 kullandım

ama bu mause henüz kullanmadım ama kullanmadan bagımlılık yapacagını biliyorum

keske ülkemizde getirseler

rat 9 var bende, çok iyi mouse ama öyle dünyaları verseler değişmemlik bir durumu yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne hacı böyle bilim kurgu filmlerinde ki silahlar gibi.
  • çok güzel takip :D:D:d
  • Çok pahalı aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalardır bu klavyeyi arıyordum,1 sene geçti tasarımda buna yaklaşan* klavye görmedim.
    Şöyle kenardan fena bir hort Canlansın buralar.

Edit: 1 senelik hort yaptım sanmıştım ne güzel. Ama benden önce yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 25 Nisan 2013; 1:20:52 >
  • görüp hayran kalmamak mümkün değil tr de tek bulabildiğim yer gg fiyatı ise bir bilgisayarla eşdeğer :D
  • Klavye'yi alana uzay yolculuğu bedava diye bir kampanya yapılabilir.
  • Hort mort yapıyorum ama 0:25'e iyi bakın. Ps logosunun üstünde HL 3 logosu var.

• cyborg strike 7 + rat 9 mu alıyım yoksa razer blackwindow ultimate veya deathstalker + razer ouroborosmu alıyım ne önerirsiniz mouse olarak logitech g700s te olabilir fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: summerrpartyy

cyborg strike 7 + rat 9 mu alıyım yoksa razer blackwindow ultimate veya deathstalker + razer ouroborosmu alıyım ne önerirsiniz mouse olarak logitech g700s te olabilir fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :D

Strike 7 + RAT 7

Kablosuz mouse almayın eğer HC oyuncuysanız ha casual için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

böyle gösterişli bir para tuzagı daha yok

hayatında hiç strike 7 mi kullandın da konuşuyorsun çakal kasacı kardeşim?
    kedi uzanamadığı ciğere munder dermiş seninki de o hesap.

çakal kasa hayranlığın da zaten e92 alamadığından dolayı oluşmuştur true story
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Vamp

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

böyle gösterişli bir para tuzagı daha yok

hayatında hiç strike 7 mi kullandın da konuşuyorsun çakal kasacı kardeşim?
    kedi uzanamadığı ciğere munder dermiş seninki de o hesap.

çakal kasa hayranlığın da zaten e92 alamadığından dolayı oluşmuştur true story

hayrola servetimin ortağı mısın dostum neyi alıp neyi alamadığım sana mı kaldı senin yaşın kadar para dökmüşüm OEM e ben ne bilip de konuşuyorsun ordan
  • 10 numara
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.