Şimdi Ara

Madcatz Street Fighter IV Tournament Edition Arcade Stick/ Steam PC- Xbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Madcatz Street Fighter IV Tournament Edition Arcade Stick/ Steam PC- Xbox
    BİR ÖNCEKİ MODEL FORUM ÜZERİNDEN @uthraven nickli arkadaşımıza satıldığı için, elimde olan diğer modeli de satışa sunuyorum. 19.04.2019 tarihi itibariyle ilanım günceldir...

Ürüne ait kutu açılımı videosu:https://www.youtube.com/watch?v=lDdG6QptBos

Arkadaşlar arcade stick kozmetik olarak 10-9 alır. Ürün sorunsuz olup, herhangi bir sorunda her türlü yardımcı olurum. Steam vs için direk tak kullan devam et. Driver sorunu olmayan, resmi microsoft lisanslı üründür. Hatta çeviri apartlar ile ps3-ps4 konsollarda bile kullabilirsiniz.

Full sanwa olup, balltop yada battop dediğimiz çubuk şeklinde amerikan style veya korean joystick tipi olarakta top şeklindeki başlığı değiştirebilmeniz için, başlık aparatı da vardır.

Arcade stick hakkında bahsedecek olursa, dünya klasmanında en çok tutan efsane sticklerden biridir.

Beni çoğu kişi arcade stick incelemelerinden tanır. Aşağıdaki linkten bazı incelemelerimi okuyabilirsiniz. Kısacası kolpa ürün satmam :)

Arcade Stick İncelemelerim

Kendi kategorisinde tier list sıralamasında C class bir modeldir.

http://www.teyah.net/sticklag/results.html

xbox versiyona ait fiyatları EBAY üzerinden takip edebilirsiniz. koleksyion serisi olan bir cihazdır.

İstanbul içi kadıköy-üsküdar-ümraniye civarı elden teslim edebilirim. Nakit teslim fiyatı: 600tl dir.

WHATSAPP ==>https://api.whatsapp.com/send?phone=05447389320

WHATSAP NUMARASI: +90 544 738 9320

Ödeme İçin
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İyi urun kafamda almak var ama.fiyat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar,

Dövüş oyunları oynama isteğim artınca internetten arcade stick araştırmalarıma başladım. Sıfır ürünlere ayırabilecek bir bütçem olmadığını gördüğümde ikinci el ve yerli imalat ürünlerin araştırmalarına başladım. Donanımhaber forumda boxor arkadaşın ilanını gördüm. Senelerdir aktif olmayan üyeliğimi aktifleştirdim ve bir dizi mesajlaşmanın ardından sorduğum sorulara aldığım bilgi dolu cevaplar neticesinde, ilandaki ürünü almaya karar verdim ve ertesi gün alışverişi gerçekleştirdik. Karşılıklı güven çerçevesinde ödememi yapıp kargomu beklemeye koyuldum. Kargo geldiğinde kendisine whatsapp mesajımda söylediğim gibi andım kendilerini. Kutulama ve ürünü korumak için uğraşıldığı, patlak naylonların bantlanmasına kadar özenle yapıldığını gördüm. Gelen ürün ile ilandaki ürün arasında bir fark olmadığı, iyi kullanılmış, özenle bakılmış bir ürün olduğunu gördüm. Bundan sonra K.O'lu akşamlar beni bekliyor. Bu ürünü almak için forumdaki üyeliğimi aktif hale getirdiğimi tekrar belirtiyorum. Mesaj sayımın azlığı ondandır. Yanıltıcı reklam yapmaya çalışan biri değilim. Bundan sonra K.O'lu akşamlar beni bekliyor. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir kullanıcı. Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

• uthraven U kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için. hayırlı olsun. bir sorun olursa forumdayım sürekli beni bulabilirsiniz :)
  • boxor kullanıcısına yanıt
    duruyormu hocam??
  • yıllar önce satıldı :) yıllar sonra cevaplandı :)

Çok güzel cevaptı☺️ sağlıcakla kalın iyi kandiller ☺️🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkurler hayırlı kandiller dilerim

Satmasanız keşke alırdım. Acaba alan kişi naapmıştır ürünü şuan merak ettim çalışıyor mu 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

calısıyordur, bu tarz stıckler kolay kolay bozulmaz. hasar alması lazım ve anakartının kırılması lazım, yani enkaz altında kalırsa ancak, cunku kasası cok saglam oluyor.

muhtemelen bır kenarda duruyordu alan elemanda :) bellı bır sureden sonra süs esyası nıyetıne saklıyor ınsan.... satmaya kıyamıyor

Sf6 oynuyormusun hocam beğendin mi ? Ben ilerledim baya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

cok kısa bır donem oynadım ama ben tekken agırlıklı oynayan bırıyım. tekken turkıye web sıtesı ve facebook gruplarımız vardı. son 1-2 yıldır oralara da ugramaz oldum. tekken 8 cıktı ama oynadııgm bazı karakterler olmayınca sımdılık oyun karıyerım uykuda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.