Şimdi Ara

Madem dış güçler var.neden medyayı satın almıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapıyor zaten ülkeyi bölmeye çalışan bop eş başkanının propagandasını yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Şaka de

Alıntıları Göster
    Şaka değildir o, tilkidir o, Tilki tv...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Ben hayatımda Chp'ye oy vermiş biri değilim. Cehaleti de ben demiyorum Akpli Bakan demişti zamanında

28 Şubatta yapılanları zerre tasvip etmedim. Yasakçı zihniyeti asla haklı bulmadım ama ne oldu biliyor musun? Akp yasakçı zihniyetin eline koz verdi. Neydi bu yasakçı zihniyetin tezi? Fetö gibi tarikatlar devleti ele geçirmeye çalışıyor,ordunun içine sızıyorlar o yüzden yasaklıyoruz. Peki ne oldu? Akp iktidara geldi Fetönün orduyu ele geçirmek istediğini bilmiyor muydu? Bal gibi de biliyordu işine geliyordu. Ne oldu sonu. 15 Temmuz bak hala tarikatlarla içli dışlı Akp yok Menzil tarikatı yok İsmail Ağa tarikatı hep ilişkiler var. Akp laik olsaydı. İbadetini şov için değil de Allah rızası için yapsaydı. Devleti ele geçirenlerle iş birliği yapmasaydı bu yasakçıların savunacak hiçbir şeyi olayacaktı ama o kozu verdiniz. 15 Temmuz'un olmasının en büyük sorumluları Chp değil herhalde.

Ayrıca ben sol taraftan çoğu kişinin türban yasağını yanlış bulduğunu görüyorum. Peki kaç tane Akpli muhalefetin susturulmasından. Devletin kanalında muhaliflerin vergi vermesine rağmen tek kelime laf ettirilmemesinden utanç duyuyor?
    Ben bu görüşe katılmıyorum eğitim seviyesinden çok hayat tarzıyla ilgili olduğunu düşünüyorum önem verdiği değerler ile ilgili olduğunu düşünüyorum ve herkesin görüşü değişebilir eğitimli olup olmaması önemli değil.

Peki FETÖ ile başörtüsünün ne ilgisi var? her namaz kılan her başı kapalı olan FETÖ'cü mü oluyordu? bu yüzden mi üniversitelere alınmıyordu? çocuğu askerdeyken annesi kapalı olduğu için yemin törenine bu yüzden mi alınmıyordu? askeri liseye girecek öğrencinin annesi kapalı olduğu için kabul edilmemesi 28 şubatta fişlenen subaylar vs. hepsi bu yüzden miydi devlet kurumlarına kapalılar bu yüzden mi alınmıyordu? 2007'de emine erdoğanın kapalı diye gataya alınmaması nedir peki?

Konunun uzaktan yakından FETÖ ile alakası yok güzel kardeşim bunu laiklik adı altında yaptılar 28 şubatta Fetö kanallara çıkıp erbakana çek git derken kimse ses çıkarmıyordu zaman gazetesinden onların ekmeğine yağ sürerken sus pus olmuşlardı ayrıca FETÖ nerden baksan 40 yıllık bir örgüt yapılanması bugün general rütbesinde örgüt üyeleri var 15 temmuzu 16 yılla açıklayamazsın

Fetö tarikat değil önce bunu idrak etmelisin tarikatların silsilesi vardır bu adama kimse icazet vermedi nasıl olurda tarikatlarla bir tutarsın şaşırıyorum zamanında bile said nursi talebeleri hakkında iyi şeyler söylemiyordu bugünkü tarikat kavramını adam gibi birileri açıklamalı millet neyin ne olduğunu bilmiyor sapla samanı karıştırıyor. Tarikatlarla birlikte olmasını sırf FETÖ için eleştiriyorsan o tarikatlar 50-60 yıllık değil köklü geçmişi olan tarikatlardır geçmişten buyana medyada tarikat olması dışında olumsuz bir haberini bile görmemişindir eminim.

Muharrem ince veya diğerleri hepsi çıkıp özgürce konuşmalı buna bende karşıyım ama her seçimde bu söylendiği için artık samimiyetini yitiriyor

• subaortik S kullanıcısına yanıt
    Senin katılmaman bir şey ifade etmiyor yapılan çalışmalar ortada Akp seçmeni eğitimsiz Okuryazar olmayan,diplomasız,ilkokul,ortaokul mezunlarının yarısı Akp seçmeni.

Madem dış güçler var.neden medyayı satın almıyorlar

15 Temmuz'u gayette Akp ile açıklarım Erdoğan kendisi itiraf ediyor.2004 yılında Fetö ile mücadele kararını uygulamadığı, Fetö'nün Akp zamanında büyüdüğünü itiraf ediyor.

Neyse siz hala tarikatları savunun yarın Menzilciler ya da İsmail Ağacılar orduyu,yargıyı ele geçirir siz de Fetö gibi yanılmışız dersiniz. Bu ülkede tarikatların hepsinin amacı siyasi veya maddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 9 Haziran 2018; 22:2:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Şaka değildir o, tilkidir o, Tilki tv...

Alıntıları Göster
    şaka olsa duramazdı bence de tilkidir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.