Şimdi Ara

Madem dolar sene sonunda kesin 10 15 olacak satın arabayı dolara girin? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: General Tao

kafa pırıl pırıl Harvard ekonomi mezunusun galiba
    ben burda sana kanıtlıyorum kâr edeceğini ama senin beynin almıyor ki bu da IQ na göre normal

30 kere yazdım bı daha yaziyorum

Arabanı 50 k ya satıp 7 den dolara girsen dolar 15 TL olunca paran 100k olur

Sattığın arabanin fiyatı ise dolar 2 katına çıktı diye. Direk iki katına çıkmaz o yüzden o arabanın değeri 75 k ya felan çıkar ve sen bu durumda 25 k kâr etmiş olursun anladın mı terliksi canlı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardsg1

Cocuk haklı boş yapmayın 2. El araç ilanları Laptop gibi artmıyor

Götüm yemiyo riske giremiyorum diyin anlayalım
    Ya buradaki kişilerin çoğu diyecek laf bulamayınca aklı sıra espri yapıp durur biliyor çünkü diyecek laf yok basmıyor kafası 30 kere kanıtladım burda kâr edileceğini

Hepsi de aynı kitleden kişi olduğundan birbirlerini beğenip öne çıkarıyorlar like atıyorlar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

dövizden kaar edebilmek için şöyle en az 300-400 bin liran olması gerek. yoksa gerisi eriyen paranı kurtarmaya çalışmak olur sadece. ama maaşı tl ile aldığın için önüne geçemezsin
    Eğer sene sonunda bu ekonomi uzmanı dh forum üyelerinin dediğine göre 15 TL olursa dolar

Dediğim şeyi yaptıkları zaman 5 ayda 25 bin civarı kâr yapabilirler

dolar 15 TL oldu mu 25k çok para mı dersen tabi ki değil ama eğer kesin eminsen hiç yoktan 25 bin TL iyidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.