Şimdi Ara

Madem giremioruz o zaman..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: white_wolf_

hocam sen nerde kaldın??

fikir gelmiş fikri herkeze yalan söleip sülonun kelleyi kestirmekmiş sülo için şöle böle demiş bu adamlarda bu olaya çok kızarlarmış süloyu aramaya başlamışlar hep beraber sonra...

aramışlar aramışlar bunlamamışlar ve birisinin aklına bi fikir gelmiş.Bi çıtır bırakalım sülo dayanamaz gelir yanına bizde çullanırız demişler.Ve Isyutaru yu bırakmıslar oraya sülüman yemi yutmuş sonra...
  • 40 gün 41 gece düğün yapmışlar.Biraz üste çıkın benim yazdığımın devamını getirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: susuvekuku

Sonra aniden bilgisayar patlamıs :D
    Koşmuş bi kafeye sınırsız açtırmış
    saat olmuş gece yarısı 1:30 adam demiski hadi kalk artık
    ben sınırsız oynucakdım demiş kardeşim kapatıoz demiş cafe sahibi hadi ödede bitsin demiş
    oda demişki ben sınırsız açtırdım istediim kadar oynarım demiş
    kafe sahibi para mara istemio işine git kardeşim demiş
    Sonrra carrefour a gitmiş teknosa dan bir laptop çalmış bir gece konduya girip sro nun yüklenmesini bekler ken KAPIDAN İÇERİYE KİM GİRMİŞ .... giren kişii....

gm miş ve ona onu banladığını söylemiş birden aklına naciye gelmiş ve gme yalvarmış son birşans diye gm çok duygulanmış ağlamış tmm demiş ama 1 level çarla başlycaksn demiş sülo aşk hatrına kabul etmiş oyuna girmiş ama oda ne naciye başka birisiyle evlenmiş ve 90 level olmuşlar full sun almışlar

süloya bir element çöpü gözüyle bakıyormuş naciye sonra...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 3 Mayıs 2008; 19:07:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

hocam sen nerde kaldın??

fikir gelmiş fikri herkeze yalan söleip sülonun kelleyi kestirmekmiş sülo için şöle böle demiş bu adamlarda bu olaya çok kızarlarmış süloyu aramaya başlamışlar hep beraber sonra...

aramışlar aramışlar bunlamamışlar ve birisinin aklına bi fikir gelmiş.Bi çıtır bırakalım sülo dayanamaz gelir yanına bizde çullanırız demişler.Ve Isyutaru yu bırakmıslar oraya sülüman yemi yutmuş sonra...

sonra son lokmayı ağzına atarken adamlar gelmiş noluo len burda demiş süloda...

• sonra sülo pre plusla kasmaya başlar 90 lv olunca
  • çok abarttınız ama sıktı
  • ikisinide kesmenin zamanı gelmiştir.. global atar onları çağırır ve.....
  • quote:

quote:

quote:

hocam sen nerde kaldın??

abi walla ben yapmadım demiş.Adamın teki süloyu tekmelemeye başlamış derken dieri yumruklamaya derken dieri tokatlamaya derken sülo komalık olmuş sonra...

• we süloyla naciye kaçmışlar ßütün unionu çağırmışlar herkes toplanmış hepsi ßirden çıldırmaş uniqe ölmüş Sülo Killed Medusa olmuş
  • zekam yetmiyo artık ne bulsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

çok abarttınız ama sıktı

çık ozaman konudan.Okumak zorunda değilsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sen nerde kaldın??

abi walla ben yapmadım demiş.Adamın teki süloyu tekmelemeye başlamış derken dieri yumruklamaya derken dieri tokatlamaya derken sülo komalık olmuş sonra...

sonra sülonun zırlamaları artınca dayanamayıp egeli potçuya gtmişler sa demiş adamlardan biri potçu as bea demişyatırmışlar süloyu masaya potşçu şöle demiş siz ne yapmışınız bea adamı yarmışınız bea siz manyakmısınız bea demiş adamlardan biri elini kılıncına götürmüş o anda kapı aralanmış kapıdan giren kişi...

• medusa aslında ölmemiş ve naciyeyi öldürmüş artık naciye yokmuş oyunda sülo tek kalmış veeeeeeee
  • sülo naciye nin yokluuna dayanamayıp kendini boğmaya karar vermiş ve water ghost nehrinin kıyısına gelmiş tam kendini suya bırakçak iken....
  • yine gm gelmiş ve ......
  • @white_wolf_

içeri giren kişi sülonun amcasının oğlunun halasının kızının torunun bacısının bilmem nesiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 3 Mayıs 2008; 19:18:40 >
  • quote:

@white_wolf_

içeri giren kişi sülonun amcasının oğlunun halasının kızının torunun bacısının bilmem nesiymiş

ve durun o hep öle olur bende tarifi var demiş ve...

ben bi yemek molası gelince devam cello
  • veeee artık serverin bakim günüymüş ve bakım saati gelmiş çatmiş gm gelmiş hadi çikin artık yoksa ben aticam demiş süloyua sülo yalvarmış ve tek naciyeyle sülo serverde kalmiş serverin bakim saati bitene kadar bütün üniqeleri evcilleştirmişler hatta isyaturu onlara yemek topluyormuş vee
  • Koptum yav süper gidiyonuz

*diyerekten hikayenin akışını azcık bozdum ama sizi tebrik etmeden geçmek olmazdı

Konuyu açanın gözünü yiyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.