|
Bildirim
Bitcoin'le ilgili çeşitli eleştiriler yaparken milletle dalga geçenlerin yorumlarını bekliyoruz..
|
Bitcoin vaatlerle ayakta duran bir para birimi.
Hızlı gönderisi var deniyor ama külliyen yalan. Az bir miktar alma şansım oldu, cüzdandan 300 liralık bitcoini borsaya 30 dk'da gönderdim. Düşük gönderme ücretleri de yalan. 300 lira için 17 lira transfer ücreti kesti. Ptt ile göndersem o da bu kadar keserdi. |
Burda sorun bitcoin değil, nicehash platformunun kolay ama yetersiz güvenlik altyapısına sahip olması. İşi araştırmadan anlamadan hep elma ile armudu kıyaslama çabasındayız millet olarak. Kafasına yatan bu işi tam olarak okumuş anlamış mantığını çözmüş olan vatandaş bu işten ekmek yer. Anlamayıp araştırmayıp ta bu işe giren batmaya mecburdur.
Ha benim nicehaste kaybım 149tl ye tekabül ediyor. Buda her 200tl ye yaklaştığımda soğuk cüzdana aktarma huyumdan kaynaklı. Yani bu 149 tl yide kaybetmiş olmam benim hatam yada tercihim diyelim. İşin kısası gerçekten konuyu anlamadan kulaktan dolma bilgilerle bu işe asla gimeyin. Ama konuya hakimseniz zaten sistemin nekadar mükemmel olduğuna hayran kalırsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|