arkadaşlar telefonum 0 530 608 07 07 ben dünya ülkelerinin tümünün şuan kullanımda olan kağıt ve demir paralarını topluyorum demir eyro alımlarında sistem şudur
2 lik eyro 106 eyro ya 100 kağıt eyro 1 lik eyro 107 eyro ya 100 kağıt eyro 0.50 lik eyro 108 eyro ya 100 kağıt eyro 0.20 lik eyro 115 eyro ya 100 kağıt eyro 0.10 luk eyro 120 eyro ya 100 kağıt eyro
0.05 ve 0.02 ve 0.01 lik eyrolar 100 eyroya 50 eyrodur
quote:
Orijinalden alıntı: yakup_konsek
arkadaşlar ben şu anda bu işle uğraşıyorum sadece madeni euro değil, sterlinde alınıyor. elinde madeni euro ve madeni sterlin olanlar bu fırsattan yararlanabilir. benden daha iyi oranla kimse alamaz madeni dövizlerinizi 28,5 madeni euro = 25 kağıt euro ile değiştirilir. 57 madeni euro = 50 kağıt euro ile değiştirilir. 85,5 madeni euro = 75 kağıt euro ile değiştirilir. 114 madeni euro = 100 kağıt euro ile değiştirilir. (% de 14 oranla alınır )
ilgilenenler için :):))
Şakamı bu...Bunun işimi var şimdi...Nasıl çalışıyorsunuz hocam...
Bende madeni euro bozdurdum değerinde almadılar...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa.gokseven
arkadaşlar telefonum 0 530 608 07 07 ben dünya ülkelerinin tümünün şuan kullanımda olan kağıt ve demir paralarını topluyorum demir eyro alımlarında sistem şudur
2 lik eyro 106 eyro ya 100 kağıt eyro 1 lik eyro 107 eyro ya 100 kağıt eyro 0.50 lik eyro 108 eyro ya 100 kağıt eyro 0.20 lik eyro 115 eyro ya 100 kağıt eyro 0.10 luk eyro 120 eyro ya 100 kağıt eyro
0.05 ve 0.02 ve 0.01 lik eyrolar 100 eyroya 50 eyrodur
ey ey ey ro ey ey ey ro ro ro ro ey ro
garcy
kullanıcısına yanıt
bende 10 tane demir 10 euro var normal fiyatına alcaksan verıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantingg
bende 10 tane demir 10 euro var normal fiyatına alcaksan verıyım
şaka gibi demek bu sektör olmuş...
geç kaldın turbo
quote:
Orijinalden alıntı: Veterankolumb
geç kaldın turbo
yüzde on da güzel kar oranıdır aslında... toplu alabileceğim yerler nerelerdir?
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
geç kaldın turbo
Ben sanmıyorum bu işin karlı olduğunu
quote:
quote:
quote:
geç kaldın turbo
100.000 euro demir madeni 1 ve 2 euro bulabilir miyim?
babamı ikna edip alıcam...90.000euro fiyatına... yunanistan da kağıda çevirip geri gelicem
quote:
quote:
quote:
quote:
geç kaldın turbo
100.000 euro demir madeni 1 ve 2 euro bulabilir miyim?
babamı ikna edip alıcam...90.000euro fiyatına... yunanistan da kağıda çevirip geri gelicem
Türkiyede 100 bin madeni euro bulmak imkansız bence , turistik yerlerde bile aynı anda en fazla 1~2 bin madeni euro bulabilirsin
Demir eurolar alınırkadıköydeyim
quote:
Orijinalden alıntı: maniac_ea
arkadaşlar elimde madeni olarak 50 euro cent, 1 euro ve 2 eurolardan oluşan toplam 40 euro var bugün döviz bürosuna bozdurmak için gittim ve hiç bir döviz bürosu bunları değerinde bozmadı kimi 1 liradan kimi 1.30 liradan bozarım dedi bunları tam değerinde nerede bozabilirim
antalya ışıklarda bi tekel var ora bozuyor
quote:
Orijinalden alıntı: emir*
quote:
Orijinalden alıntı: maniac_ea
arkadaşlar elimde madeni olarak 50 euro cent, 1 euro ve 2 eurolardan oluşan toplam 40 euro var bugün döviz bürosuna bozdurmak için gittim ve hiç bir döviz bürosu bunları değerinde bozmadı kimi 1 liradan kimi 1.30 liradan bozarım dedi bunları tam değerinde nerede bozabilirim