Şimdi Ara

Madred razors nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu item kaldırıldıkdan sonra oyun başladıgım için bilemiyorum herkes cok abartıyor nedir bu item ?

• google a yazıp bakmak çok mu zordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Bu item kaldırıldıkdan sonra oyun başladıgım için bilemiyorum herkes cok abartıyor nedir bu item ?

ww nin en sevdiği ve s2 nin op itemlerinden s3 de ona benzer botrk vardı (aynısı olmasada ona benziyodu)
  • yeni yetmeleri liste tutan arkadaş kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

google a yazıp bakmak çok mu zordu?

Bilmeyen arkadaslar icinde sormus nedir bu atar?
  • heart of gold u da bilmezsin sen şimdi .force of nature ,ionic spark ( benim için en acısı voliyle shene direk alıyordum ) bunlarda varmıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 13 Kasım 2013; 15:43:02 >
  • +25 armor
    +40 attack damage
    +40% attack speed
    Unique: Your basic attacks deal bonus Magic Damage equal to 4% of the target's maximum health (maximum 120 versus monsters).
    Auto attacklar rakibin toplam canının yüzde 4 nü magic damage vuruyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

heart of gold u da bilmezsin sen şimdi .force of nature ,ionic spark ( benim için en acısı voliyle shene direk alıyordum ) bunlarda varmıydın?

• eski sezonun en kötü itemlarından, oyunun amatör dönemlerinde tasarlanmış bir şey olduğu incelenince belli oluyor zaten.

25 armor
    40 dmg
    40% attackspeed

bir de pasifi rakip canının 4% ünü magic dmg olarak vuruyordu (max health)

itemın kötü olmasının sebebi öncelikle verdiği statlar çok alakasız. armor aspeed dmg vb. yine de "tank kesmek için iyi o item iyi iyi" falan gibi diyip geçiştiriyorduk vaktinde

halbuki tanklara karşı en ufak bir etkisi yoktu, 700 golda negatron cloak aldıkları zaman 3800 goldluk madredi counterlayabiliyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyojin Art

quote:

bilmeyen adam da merak ediyorsa iki kelime yazacak google a..ki sadece eşyanın bilgisini değil zaten forumda bununla ilgili açılmış onlarca konudan birine de ulaşır..ben bu hazıra konma olayını sevmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

bilmeyen adam da merak ediyorsa iki kelime yazacak google a..ki sadece eşyanın bilgisini değil zaten forumda bununla ilgili açılmış onlarca konudan birine de ulaşır..ben bu hazıra konma olayını sevmiyorum

Yenidir gormemistir konu ustlere kayar veya ismini bilmeyen ustte gorur ogrenir yoksa eyvallah haklisin yinede bu kadar sinire gerek yok be

• quote:

heart of gold u da bilmezsin sen şimdi .force of nature ,ionic spark ( benim için en acısı voliyle shene direk alıyordum ) bunlarda varmıydın?

Hocam hüzünlendirdin
  • quote:

quote:

quote:

Bolumu de kapatalim mi? Sonuc olarak lol ile ilgili her seyi google'a yazarak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

quote:

quote:

quote:

Bolumu de kapatalim mi? Sonuc olarak lol ile ilgili her seyi google'a yazarak bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Kötü ve tercih edilmeyen bir itemdi yüzde canına göre magic damage vurdugu icin tercih edilmiyordu sonucta adsin ve armor penetrationun işe yarıyacagı botrk i getirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

eski sezonun en kötü itemlarından, oyunun amatör dönemlerinde tasarlanmış bir şey olduğu incelenince belli oluyor zaten.

25 armor
    40 dmg
    40% attackspeed

itemın kötü olmasının sebebi öncelikle verdiği statlar çok alakasız. armor aspeed dmg vb. yine de "tank kesmek için iyi o item iyi iyi" falan gibi diyip geçiştiriyorduk vaktinde

halbuki tanklara karşı en ufak bir etkisi yoktu, 700 golda negatron cloak aldıkları zaman 3800 goldluk madredi counterlayabiliyolardı

Bir adc'ye karşı magic resist aldırması nasıl peki?

• Batuhanea kullanıcısına yanıt
    magic resist aldırıyor ancak 700 gold harcattırıyor, buna karşın ad carry 3800 goldluk bir harcama yapmış oluyor. 5.5 katı gold farkı var yani. zira madredin hasarına karşı alınması gereken magic resist öyle 100-150 mr değil. mdmg etkilenmesini 50% ye yaklaştırsanız zaten geriye çok komik hasarlar kalıyor adc için

oyunun 20. dksına kadar farm yapıp aldığınız bir itemın 3-4 dk içinde counterlanabilmesi saçma bir şey gerçekten. yanı sıra bu itemı tamamlamak için çok fazla feragat vermeniz de gerekiyor çünkü bileşenleri laning phasede fayda sağlamayacak alakasız şeylerdi

ama botrk ın böyle bir sıkıntısı yok, last whisper alınca botrkın hasarını artırabiliyorsunuz yine de. ancak madredin hasarının tekrar işe yarar bir konuma getirilmesi için ad carry nin void staff alması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 13 Kasım 2013; 16:06:54 >

• quote:

Duygulandım. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanea

quote:

eski sezonun en kötü itemlarından, oyunun amatör dönemlerinde tasarlanmış bir şey olduğu incelenince belli oluyor zaten.

25 armor
    40 dmg
    40% attackspeed

Bir adc'ye karşı magic resist aldırması nasıl peki?

Alıntıları Göster
    O değilde , sezon 2nin ortasında oyuna başlamış biri olarak çok merak ediyorum , hangi zihniyet Cloak and Dagger diye bir item çıkarmış zamanında acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

O değilde , sezon 2nin ortasında oyuna başlamış biri olarak çok merak ediyorum , hangi zihniyet Cloak and Dagger diye bir item çıkarmış zamanında acaba?

Gördüğüm en saçma itemdi ahahahhhahhaha
  • quote:

magic resist aldırıyor ancak 700 gold harcattırıyor, buna karşın ad carry 3800 goldluk bir harcama yapmış oluyor. 5.5 katı gold farkı var yani. zira madredin hasarına karşı alınması gereken magic resist öyle 100-150 mr değil. mdmg etkilenmesini 50% ye yaklaştırsanız zaten geriye çok komik hasarlar kalıyor adc için

oyunun 20. dksına kadar farm yapıp aldığınız bir itemın 3-4 dk içinde counterlanabilmesi saçma bir şey gerçekten. yanı sıra bu itemı tamamlamak için çok fazla feragat vermeniz de gerekiyor çünkü bileşenleri laning phasede fayda sağlamayacak alakasız şeylerdi

ama botrk ın böyle bir sıkıntısı yok, last whisper alınca botrkın hasarını artırabiliyorsunuz yine de. ancak madredin hasarının tekrar işe yarar bir konuma getirilmesi için ad carry nin void staff alması gerekiyor

o item ap den scale almıyorduki ne voidi ne saçmaladın sen yine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.