Şimdi Ara

Mafia 2 mi God Father 2mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mafia 2 haddinden fazla iyi. oyunun içine girip karaterle bir oluyorsun resmen. benim tek gördüğüm kusur lisansı alınmamış arabalardı :D
  • Mafia 2
  • Mafia 2 demişler zaten arkadaş bitirmiştir bile.
  • Soru mu şimdi bu tabii ki Mafia 2
  • kazara televizyonda baba filmini gördüm o arada bilgisayarda geziniyordum, dikkatimi çekti ve bluray olarak izlemek istedim belki de 4.kez.. sonrasında canım bu filmle ilgili oyun oynamak çekti dolayısıyla godfather2 'yi bitirdim.. bu kesmedi tabii bir de mafia 2 oynayayım istedim, ve oynadıktan sonra şunu söyleyebilirim, godfather 2 den daha kötü bir senaryosu var, böyle güzelim bir atmosfer böyle aptalca mı heba edilmeliydi, o aptalca eve giderek bölüm başlatmalar olsun, o ruhsuz atmosfer olsun.. sweetfx yüklememe rağmen birşeye benzememiş grafikleri olsun.. bu oyun gerçekten bir efsane olmaktan çok çok uzak... örneğin godfather 2 de çetecilik var yani adam alıp ailene katıyorsun o senin adına çalışıyor senin bölgelerini koruyor gerekirse hücüm ediyor , gerekirse ekipce dolaşıp belli yerleri ele geçirebiliyorsunuz.. ama mafia 2 adam tek başına 1000lerce kişiyi öldürüyor, takım ruhu desen yok.. vasatın ötesinde vasat olmuş.. bazı arkadaşlar serbest dolaşım olmamasını bile savunabiliyorlar bu nasıl bir fanatikliktir.. oyun o kadar film seyrettikten sonra benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.. 2k games'in haddine mi düşmüş açık dünya oyunu diye sorası geliyor insanın gitsin nba yapsın tek becerebildiği iş o çünkü..

• Sorumu la bu
  • konu yılda 1 hortluyor.
  • Abi ikiside hemen hemen aynı senelerde çıktı ama kalite farkı ortada tabi Mafia II

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.