Şimdi Ara

Mafia 2 Modları - Free Ride + Ekstra Modlar + Trainer + Save - Güncel (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
124.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun daha sonra inceleyeceğim
  • Güzel bir konu olmuş teşekkürler
  • Bu araç içi modu nasıl açıcaz?? İlk mesajda yazılanları aynen yapıyorum ama bingo mingo olduğu yok

Edit: Configurable_Injector programını açarken şöyle bir uyarı çıkıyor "unable to obtain debug privledges" ok diyorum açılıyor.. Sorurn burda olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 12 Ekim 2011; 15:41:53 >
  • bunların coğunlupunu Türkler yapmıştır bilioruzki biz Türkler yama konusunda uzmanız :d:d
  • Güzel çalışma olmuş teşekkürler.
  • Arkadaşlar araç içi modunu nasıl kuruyoruz yapamadım birtürlü. Bidünya farklı kod indirdim hiç birini kuramadım Hangi patchde çalışıyor bu mod veya sadece freeride modu ile mi çalışıyor?(bazı yurtdışı kaynaklı sitelerde sadece freeride modunda çalıştığına dair yorumlar var) Aslı astarı nedir bunun? Seneryo görevlerinde kullanmak istiyorum ben bunu
  • araç içi modda herşeyi yapıyorum ye f7 ye basıyorum tık yok
  • Çok teşekkürler çok yararlı konu.
  • araç içi modu nasıl halledicez biri yardım etsin :S
  • O modda sorun var heralde kimse açamıyor sadece bu forumda değil her yerde durum aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Bu araç içi modu nasıl açıcaz?? İlk mesajda yazılanları aynen yapıyorum ama bingo mingo olduğu yok

Edit: Configurable_Injector programını açarken şöyle bir uyarı çıkıyor "unable to obtain debug privledges" ok diyorum açılıyor.. Sorurn burda olabilirmi?

aynı sorun bendede var biri el atsa

• arkadaşlar araç içi sorunun çözdüm tabi herkesde olur mu bilmiyorum oyunun ismi " mafia2.exe " baş harfini büyük yaptım birde yönetici olarak çalıştırdım oldu
  • Eline sağlık hocam tam aradığım şeydi
  • yaptım warning unable le fln yazıo bende tamama basıyorum cnt loader diye birşey çıktı kamera mod omudur bir yardımcı olun [simage][/simage]
  • Adam gibi oynayamadık şu oyunu. Oynadığım oyunlar biterse en kısa zamanda orijinal olarak edineceğim.
  • Tekrar yükledim ve bitirdim ama linkler ölmüş nerede bulacağız bunları?
  • Eyw kardeşim iyi oldu by
  • slm
  • Çok süper olmuş başarılarınızın devamını getirin :) !!!
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.