Şimdi Ara

Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Bildiginiz üzere Mafia 2 PhysX ayarıyla daha gerçekçi oynanabiliyor. Ben PC'mi bi kaç testte bulundum ve PC'yi toplarken bana söylenenlerin hiçbirini bu güne kadar görmedim, yine aynı hayal kırıklıgını maalesefki Mafia 2'de de yaşadım. Testte iyi sonuçlar almadım, berbat ötesi diyebilirim. RAM ve Ekranı en kısa zamanda güçlendirmek istiyorum. Buna örnek vericek olursak Mafia2'yi nasıl kasmadan oynayabilirim, ona göre ekran kartı ve ram takviyesi yapayım. Önerilerinizi bekliyorum

Konuyu yeni okuyanlar için kısaca bi bilgilendirmede bulunayım (Bende yeni araştırıp ögrendim).

Apex PhysX oyunlara gerçekçi efekt katan, duvarlardan kopan taşların, cam ve çerçevelerin fiziksel hareket kurallarınca gerçekçi şekilde yere düşmesini sağlayan, bir nevi gerçek hayat efekti sunan bi ekran donanımı. FPS değerlerinden anlayacaksınız ne kadar fark edici bir özelligi oldugunu

PhysX Açıkken bi kare (Mermilerin yolu deşerek yaptıgı küçük taşlar vs... Cam kırıntıları...)
     Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

PhysX Kapalıyken
     Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

Bu da test sonuçları

PhysX açık, geometri detayı yüksek, gölge kalitesi yüksek
     Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

PhysX kapalı, geometri detayı yüksek, gölge kalitesi yüksek
     Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

PhysX kapalı, geometri detayı düşük, gölge kalitesi düşük
     Mafia 2 Nvdia Apex PhysX

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 2 ve NVIDIA APEX PhysX: Bilmeniz Gerekenler

APEX PhysX Nedir?

NVIDIA APEX PhysX, gerçekçi fizik simülasyonları oluşturmak için tasarlanmış bir yazılım geliştirme kitidir (SDK). Oyunculara gerçek hayata yakın fizik deneyimleri sağlamak amacıyla oyunlara gerçek zamanlı yıkım, yumuşak gövdeler ve akışkanlar gibi özellikler ekler.

Mafia 2'de APEX PhysX

Mafia 2, APEX PhysX'i yoğun bir şekilde kullanan oyunlardan biridir. Bu özellik, oyuna aşağıdakiler gibi etkileyici fizik özellikleri ekler:

• Yıkılabilir ortamlar
    • Gerçekçi kumaş simülasyonları
    • Dinamik su ve duman efektleri

APEX PhysX Açık ve Kapalı Arasındaki Fark

APEX PhysX'i etkinleştirmek, Mafia 2'nin grafiklerini ve fiziksel etkileşimlerini önemli ölçüde geliştirebilir. Ancak, bu özellik aynı zamanda oyunun performansını da etkileyebilir.

APEX PhysX Açık vs Kapalı

APEX PhysX'i açık veya kapalı bırakıp bırakmama kararı, sistem konfigürasyonuna ve önceliklerine bağlıdır.

• Güçlü bir sisteminiz varsa: APEX PhysX'i açmak önerilir çünkü görsel ve fiziksel geliştirmeler oyun deneyiminizi önemli ölçüde artıracaktır.
    • Orta veya düşük seviyeli bir sisteminiz varsa: APEX PhysX'i kapalı bırakmak performansı iyileştirebilir. Ancak, bu özellik bazı fiziksel etkileşimleri ve görsel efektleri feda edecektir.

Sonuç

NVIDIA APEX PhysX, Mafia 2'ye gerçekçi fizik deneyimleri ekleyen güçlü bir özelliktir. Güçlü bir sisteme sahipseniz, muhteşem grafikler ve geliştirilmiş fiziksel etkileşimler için APEX PhysX'i etkinleştirmenizi öneririz. Ancak, daha düşük seviyeli bir sisteminiz varsa, performansı iyileştirmek için APEX PhysX'i devre dışı bırakmayı göz önünde bulundurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • amd ekran kartı ile physx açarsanız performansınız böyle olabilir, buna ek olarak:
    bunları bilgisayarcıdan aldıysanız iade edin bence.
    bu donanımlar çok eskide kaldı, eğer iade şansınız yoksa dua edin anakartınız iyi olsun.
    o işlemci yerine amd phenom x4 serisi bir işlemci, 4 gb ram ve gtx 460, 560 serisi bir kart ekleyebilirseniz, tabi buna ek olarak bir psu da şart olacak.
    o zaman istediğiniz performansı alırsınız diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'mi 4sene önce aldım. Sonradan yüksek grafikli oyunlar oynadıkça kasmalarla ugrastım hep... Sanırım en kısa sürede çok iyi bir PC toplamam gerekicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: VTECizm

PC'mi 4sene önce aldım. Sonradan yüksek grafikli oyunlar oynadıkça kasmalarla ugrastım hep... Sanırım en kısa sürede çok iyi bir PC toplamam gerekicek

başka seçeneğiniz yok ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.