Zaten açıklandı.EN düşük grafik konsollarda.Orta ayarda ati kartlar ve en yüksekte ise nvdia var.
Oyungezer dergisinden aldığım son habere göre, Mafia 2 o yılları daha iyi hatırlatmak için Playboy dergisi ile anlaşma yapmış.Ve o zamanda geçen 50 ye yakın Playboy dergisini bire bir oyunun içeriğine ekleyeceklermiş.
Direk classic ünvanı benden
Nvidia, PhysX teknolojisi ile yapıldığı için oyun en iyi grafik pc'lerde olucak malum.Ama bariz bir fark olacağını düşünmüyorum eğer olsada mafia konusu ve kurgusuyla bize o farkı kapattırır.
Çok bekletti bizi bu oyun çok. Yaşlandım bee..
24 ağustos, doğum günüme denk geliyor oyunun çıkışı
quote:
Orijinalden alıntı: ErrayN
24 ağustos, doğum günüme denk geliyor oyunun çıkışı
En güzel hediye olsa gerek
Aynen hocam..deli gibi bekliyorum bu oyunu..
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
quote:
Orijinalden alıntı: The Narrator
Gta Serilerine benzemiş ama konusu bakımından daha güzel. Birde öncesinden god father i izlerseniz...
godfather bitişik yazılır
Banane ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
quote:
Gta Serilerine benzemiş ama konusu bakımından daha güzel. Birde öncesinden god father i izlerseniz...
godfather bitişik yazılır
Banane ?
süpersin hocam
Arkadaşlar alınan bilgilere göre E3 de Mafia 2 nin bir görev videosunu göreceğiz yine.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr . Shirt™
Arkadaşlar alınan bilgilere göre E3 de Mafia 2 nin bir görev videosunu göreceğiz yine.
O kadar çok görev videosu izledik ki oyunu oynarken zevk alamıcaz artık video çıkartmasınlar
Aslında şimdiye kadar 2 görev izledik Biri garaja girip arabaları patlatma(Mafia I deki gibi.),ikincisi ise otele girip oteli patlatma.
1. oyunu bitirdim süperdi, 2. oyunun çıkar çıkmaz mutlaka oynamalıyım..
Tabiki Nvidia, PhysX teknolojisi ile yapıldığı için oyun en iyi grafik pc'lerde olucak fakat konsollardada Nvidia Physx teknolojisi karekter modellemelerini ve fizik modellemelerini cok cok ust seviyelere cikaricak GT5 ile birlikte bekledigim 2 efsane oyundan biri.
1. oyununu oynadım ve tek kelimeyle süperdi oyun. Şuan çıkacak olan oyunun grafiklerine bakıyorum ilk oyunun grafiklerine tabi kide ona göre kat kat kat daha iyi. Eğer bu oyun 1. oyunun oynanabilirliği gibi olursa ve grafikler bu şekilde olacaksa süper bir oyun bizleri bekliyor bence. Ama genelde hep 2. oyunlar 1. oyunu arattırıyor. İnşallah bunda öyle şey olmaz.
Bu yıl çıkar umarım,özledik mafia oynamayı,mafia bir'i yeniden kurup hasret giderek hele..
Agustos 24 kesın dostum
Arkadaşlar ilk oyunla bağlantı olacak mı senaryo olarak?
Hayır ilk oyunla hiçbir alakası yok tamamen farklı bir karakter farklı bir şehir ve farklı bir konusu var... Zaten ilk oyunun sonunda bizim Tommy Hakkın rahmetine ulaşıyodu onunla devam edemezlerdi
OzanSRC Sağol dostum bilgi için. Yarıya kadar gelmiştim geçenlerde; fakat sonra HDD uçtu. Bir daha başlamakta içimden gelmedi. İyi oldu öğrendiğim.