Şimdi Ara

Mafia 2 - Tüm DLC Paketleri %100 Türkçe Yama(Oyunceviri.com Yapımı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
36.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ellerinize sağlık, güzel çalışma
  • Eyvallah kardeşim eline sağlık
  • YAV 4.DLC ÇIKMADI MI
  • Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler İşte Beklenilen Yama Geç Oldu ama yinede buldum türkçe yamasını :D
  • beyler ben dlc leri indirdim bide normal hikayeyi bitirdim ama playboy ve wanted posterleri için %100 save indirdim oyuna attım dlclere giriyo ama vito ile olan hikayelerin bölümlerini açmıyo

tam açarken dowlanable c...(made man,vegas..............) is mising... falan diyo
  • hocam ben bunları indirdimde (hikaye bitmiş durumda iken) loadingde kalıyor sorun ne olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

beyler ben dlc leri indirdim bide normal hikayeyi bitirdim ama playboy ve wanted posterleri için %100 save indirdim oyuna attım dlclere giriyo ama vito ile olan hikayelerin bölümlerini açmıyo

tam açarken dowlanable c...(made man,vegas..............) is mising... falan diyo

Save dosyan, dlc paketlerini etkilemiş olabilir.mesaja göre "made man ve vegas dlc paketleri bulunamadı" diyor.Dosyaları kontrol etmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarVan

hocam ben bunları indirdimde (hikaye bitmiş durumda iken) loadingde kalıyor sorun ne olabilir acaba

Hikayeyi bitirmişsin, hikayeye yeniden mi başlayacaksın türkçe yama ile? birde dlc paketleri yüklü mü? save dosyanın yedeğini alıp oyunu baştan kurmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomz

quote:

Orijinalden alıntı: BarVan

hocam ben bunları indirdimde (hikaye bitmiş durumda iken) loadingde kalıyor sorun ne olabilir acaba

Hikayeyi bitirmişsin, hikayeye yeniden mi başlayacaksın türkçe yama ile? birde dlc paketleri yüklü mü? save dosyanın yedeğini alıp oyunu baştan kurmayı deneyebilirsin.

yok dlc paketleri için indirdim. dediğin gibi yapıp baştan kurmayı deniyim
  • quote:

quote:

beyler ben dlc leri indirdim bide normal hikayeyi bitirdim ama playboy ve wanted posterleri için %100 save indirdim oyuna attım dlclere giriyo ama vito ile olan hikayelerin bölümlerini açmıyo

Save dosyan, dlc paketlerini etkilemiş olabilir.mesaja göre "made man ve vegas dlc paketleri bulunamadı" diyor.Dosyaları kontrol etmeyi deneyebilirsin.

saolasın yeniden kendi savemi attım düzeldi
  • quote:

quote:

quote:

saolasın yeniden kendi savemi attım düzeldi

Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.