Şimdi Ara

Mafia 3 Türkçe Yama Çalışması | Çeviri Durumu: %38 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
12
Favori
23.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi sitenizdende takip ediyorum yamada tıkandıgınızı yardım aradıgınızı söylemişsiniz bu kadar ilerledikten sonra bur dan yardım isteyebilirsiniz.Mafia severler varmı bu yamayı canlandıracak arkadaslar
  • Valla artık bağışları tl olarak değilde dolar olarak istediğiniz sürece benden 1 kuruş çalışmaz

Çokta oynamam zaten mafya oyunu 2 den sonra bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarangoz

Bu mesaj silindi.
    10 dolar çok. 10 TL normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama korsanda çalışacak mı? çünkü animus ekibinin yaptığı çeviriler genelde orjinal oyun dışında çalışmıyor. muhtemelen mafia3 ün son versiyonunu baz alıp çevirecekler o da henüz kırılmadığından korsancılar bekler durur.
  • Animus Projesine bağışlarınızı dolar kuru üzerinden Türk lirası olarakta verebilirsiniz. Kartlarınızda yeterli TL bakiye olması ve kartlarınızın internet harcamalarına açık olması gerekmektedir. Misal 1 dolarlık bağışı seçerseniz kartınızdan yaklaşık 4-5 TL'lik çekim yapılacaktır.
  • Ben destek olurum da hesap numarası lazım benim bir kredi bir de hesap kartım var ama ne hikmetse sanal işlemlerde sıkıntı çıkarıyor bu yüzden animus projesine de bağış yapamadım hata verip durdu müşteri hizmetleri aradım güvenli bulunmadığı için işlem yapmanıza izin verilmedi denildi banka benim adıma neyin güvenli olduğuna karar veriyor siz düzenli para akışı için bu yolu seçiyorsunuz ama ben işlem yapamıyorum düzenli bağışta yaparım sıkıntı yok para göndermek için bence alternatif bi yol bulun
  • Ben bağış konusunda her zaman yanınızdayım.
  • korsan da çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

korsan da çalışıyor mu ?
    Oyunun son sürümü kırıldığı için ve tüm DLC'leri de içerdiği için sorunsuz çalışır.
  • Buda yeni mi moda oldu. Önce para sonra yama. Çıkartın yamayı istiyosanız 20 lira bile veririm sıkıntı yok. Ama daha çıkmamış yamaya para istemek nedir. Kaldıki atıyorum 1000 lira toplandı ne yapıcaksınız o zaman. Herkesin parasını geri mi yollayacaksınız (ki hiç sanmıyorum) yada yamayı para geldiği kadar çevirip mi yollayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 27 Temmuz 2018; 17:35:21 >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    keşke bir yazıyı okusaydin dostum adamlar zaten 1850 tl toplamayı planlıyor.

• Okudum zaten bende onu soruyorum 1850 lira toplanmazsa 1000tl toplanırsa ne yapıcaklar

• Aha yeni akım geliyor. Türk çeviri işi tamamen bitmiştir. Yakında şirket kurulur. Bağış konusunda 1 3 dolar bişey değil ama 10 dolar nedir? Siz dalgamı geçiyorsunuz? ps 4 oyununa eş değer. 10 dolar verip çeviri bekleyen acilen zekasını kontrol etmeli

• Siz istiyor mafya verecek 10 dolar

• Mafia kesildiler başımıza be
  • ben bir çok oyun için parasal destek verdim. üstelik söylemeye bile değmeyecek rakamlar 10tl- 15tl falan. şimdi fry cry 5 e yama yapan arkadaşlar var onlara da destek sözü verdim. özetle yama işi için bağış isteyene helal i hoş olsun yeter ki adam gibi dürüstçe iş yapılsın. gerisi sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Oyunun son sürümü kırıldığı için ve tüm DLC'leri de içerdiği için sorunsuz çalışır.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Kopyaya uyumlu yapılsın her türlü bağış destek neyse yaparız yeterli kopyaya uyumlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Kopyaya uyumlu yapılsın her türlü bağış destek neyse yaparız yeterli kopyaya uyumlu olsun.
    Korsanda çalışır. Oyunun en son sürümü zaten kırılmış.
  • En çok beklediğim oyunlardan biri.Çeviriyi Animus projesine devrettiğinizi açıklayın destek olmaya ben dahil çoğu kısının baslıyacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.