Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol arkdaşım peki mafia 1 i günümüz için tavsiye edermisin oynarken zevk alırmıyım?eski bir oyun hatırladığım kadarıyla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

sağol arkdaşım peki mafia 1 i günümüz için tavsiye edermisin oynarken zevk alırmıyım?eski bir oyun hatırladığım kadarıyla....

Mafia 4ever desemben hala oynuyorum 7-8 belkide 9 uncu bitirişim olacakAyrıca senaryo baya uzun oyna oyna bitmez bide oyunda extreme bölümü var extreme bölümüde eğlenceli.Kısacası 1 hafta kolay gider bu oyun sana
  • İnşallah bu oyunda Godfather gibi hayal kırıklığı yaşatmaz ve Mafia (1) kadar güzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demek Mafia 2 grafik ve ses de Crysis'i geçiyor ha gülderme beni nereden vardın bu karara?

sen crysis'in mafia 2 yi geçeceği kanısına nerden vardın ?
  • Süperr Bi oyundu İnşallah Ekran kartı ilki gibi Bunuda Kaldırır(fX5500)

Oyun Tek Kelime Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapavrili53 -- 25 Ağustos 2007; 17:41:53 >
  • bırakın geçsin senaryo bazında mafianın kılı bile olamaz
    mafia adamı ağlatır bakalım senaryoyu yine dokunaklı mı işleyecekler yoksa o çicek gömlekli abi biraz ortamı yumuşatacak mı :)
  • Ne zamandır bekliyordum,habere sevindim
  • SS ler süperr crysis kadar iyi olabilir oyun öyle gözüküyor..Bu arada baş roldeki arkadaş pek bir aile babası kıvamında pek temiz yüzlü..Daha pis karizmatik bir tip olsa idi ya..:)
  • İLK OYUNU SÜPERDİ, hala oynamaktayım :)

2.si niye çıkmadı diye üzülüpdurduk, ama şu anda yeni gördüm bu konuyu ve şaşkına döndüm, çok sevindim, gelişmeleri merakla bekleyeceğim, eskilere zaten büyük ilgi duyarım, o arabaların duyarlılığı, dönüşleri falan çok gerçekçiydi, oyunda Tommy'yi kılıktan kılığa soktum, RX8 ve Polo ekledim :D

Birkaç yeni mağaza ekledim, ve reklamlar.. Farklı bir görünüme kavuştu valla

Sıkıldıkça bir şeyler yapabildiğim bir oyundu, 2.sinin en kısa zamanda çıkmasını dilerim.
  • Mafia II (2011) [ANA KONU]

Mafia II (2011) [ANA KONU]

• nihayet ya sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce çıkarsalarda oynamaya başlasak 2008 mafia yılı olacak gene damgasını vuracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XbiLinmezY -- 26 Ağustos 2007; 14:57:35 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum, çıksın da oynayalım artık.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.Bu haberi duyunca içimde yeniden bi mafia severliği duygusu canlandı ve tekrardan yükleyim dedim oyunu fakat cd ler bozulmuşArtık 2.Geldiğinde ikisini birden alırım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birolllll -- 26 Ağustos 2007; 16:16:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demek Mafia 2 grafik ve ses de Crysis'i geçiyor ha gülderme beni nereden vardın bu karara?

+10000

ben o trailer da(ki oyun içi midir dışı mıdır bilemiyorum ama) crysis in oyun içinden daha güzel bir grafik görebilmiş değilim
  • dx 10 degil dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

dx 10 degil dimi ?

henüz bilinmiyor olsa harika olur tabi
  • inş birincisi gibi sürükleyici olur.

ben 1. yi cok begenmiştim.
  • can sıkıntısından amatörce 3d birkaç tane 1280x1024 boyutunda wallpaper hazırladım beğenirseniz kullanabilirsiniz.

edit: thmbnail vermemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 26 Ağustos 2007; 22:30:36 >
  • süpersin @pink

evet mafya severler efsane geri dönüyor
  • Mafia II (2011) [ANA KONU]

istediğiniz boyuta resizelarsınız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.