Şimdi Ara

MAFİA ''intikam''(Kendi oyunum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunun konusu:Arkadaşlar oyunda isminiz Oktay.Oktayın çok fakir bir ailesi vardı.Oktayda ailesini üzmemek için fazla derin işlere karışmazdı.Ailesine azda olsa yardım etmek için Kafes dövüşlerine katılmıştı.Genelde dövüşlerini hep kazanırdı.Bu yüzden iyi para kazanıyordu.Bazen gitmediği zaman oranın başı Oktaya çok kızıyordu.Kafes dövüşlerinin başıda mafia babasıymış.Oktay çok parası olduğu için işten ayrılmıştı.Fakat mafia babası Oktayın peşini bırakmamıştı.Okyayı bazen tehtit ediyordu.En sonunda mafia babası Oktayın ailesini öldürdü.Bunun üzerine Oktay Mafia babasına aramaya başlar.

Macera bundan sonra başlıyor.

Oyunun ismi: MAFİA
    Site adresi:www.mafia-intikam.tr.gg

Yorumlarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapığımsı -- 17 Aralık 2008; 20:53:42 >

• link ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapığımsı

MAFİA

Oyunun konusu:Arkadaşlar oyunda isminiz Oktay.Oktayın çok fakir bir ailesi vardı.Oktayda ailesini üzmemek için fazla derin işlere karışmazdı.Ailesine azda olsa yardım etmek için Kafes dövüşlerine katılmıştı.Genelde dövüşlerini hep kazanırdı.Bu yüzden iyi para kazanıyordu.Bazen gitmediği zaman oranın başı Oktaya çok kızıyordu.Kafes dövüşlerinin başıda mafia babasıymış.Oktay çok parası olduğu için işten ayrılmıştı.Fakat mafia babası Oktayın peşini bırakmamıştı.Okyayı bazen tehtit ediyordu.En sonunda mafia babası Oktayın ailesini öldürdü.Bunun üzerine Oktay Mafia babasına aramaya başlar.

Site adresi: Forumumuzda linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Buradan kayıt olabilirsiniz.

Ortada link yok?Ne yorumu istiyosun?

• Heralde senin değil,çünkü başka bir forumdan almışsın mesajı..Yoksa neden link çıkmıasn değil mi?
  • Site adresi: Forumumuzda linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Buradan kayıt olabilirsiniz.
  • Spiderman ın aynısı tek farkı orda örümcek adam burda mafya Kısacası O şimdi Mafya olmus..
  • Bu gibi arkadaşlar yüzünden insanların emekleri çalınıyor..!
  • Linki koydum arkadaşlar.Daha öncede koymuştum ama nasıl olduysa silinmiş anlamadım neyse herkesden özür dilerimwww.mafia-intikam.tr.gg
  • İntikamınızı aldınız. Mafia 2 de görüşmek üzere

MAFİA 2 YAKINDA bizden ayrılmayın

KAZANDINIZ TEBRİKLERRRRRRR

Yapımcı: Rıdvan çakır

www.doluoyun.eniyiforum.net Katkılarıyla...

2 ne zaman cikcak?
  • quote:

MAFİA

Site adresi:www.mafia-intikam.tr.gg

doktor bu ne?böyle bir işe girmeden önce yaptığını işi anlatmak için yeterli bilgilerini düzgün kullanman gerekmiyor mu?zaman kavramı diye birşey kalmamış,katletmişsin.bu yazıyı,daha düzenli,anlatım bozukluğu olmadan tekrardan düzenle.hadi kolay gelsin.yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım bu sana benden bir abi tavsiyesi oldu.

• quote:

Linki koydum arkadaşlar.Daha öncede koymuştum ama nasıl olduysa silinmiş anlamadım neyse herkesden özür dilerimwww.mafia-intikam.tr.gg

Güzelmiş.
  • Kavga senin çoook sert bir kafa atışınla başladı. Bu kafa sonucunda mafia babasının burnu kanadı. Ama hala kavga edebiliyor.Karşılıklı yumruklar havada uçuşuyor. Çok sert yumruklar atıyorsunuz. Derken Mafia babasını yere düşürdünüz. Üstüne çıkıp 8,9 yumruk daha vurdunuz. Ve en sonunda silahınızı aldınız. 10,15 civarında saydırdıktan sonra adam öldü.

Süper yahu
  • Bitrdim 10dk mı almadı
  • 5 dakkada bitti ama güzel oyundu
  • İntikamınızı aldınız. Mafia 2 de görüşmek üzere

MAFİA 2 YAKINDA bizden ayrılmayın

KAZANDINIZ TEBRİKLERRRRRRR

Yapımcı: Rıdvan çakır

www.doluoyun.eniyiforum.net Katkılarıyla...

Bugün 442 ziyaretçi (24478 klik) kişi burdaydı!
  • 2. oyun ne zaman geliyo ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.