Şimdi Ara

Mafia Müzikleri nerden buluruz yaw ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu Mafia yı bi kez daha bitirdim de hoşuma giden bazı parçalar oldu bunların mp3 lerini kazaa da yada nette nasıl ne diye aratıcaz, yada elinde olan var mı ???

• o oyunda hakketten kendimi kaptırıyorum..nitro verdiğin adresten ben de indiricem bir kaç mafia parçasını :)
  • bende bütün modlar patch ıvır zıvır mevcut
    oyundan sıkılmanız imkansız ben 2 sene önce bitirdim ama hala direksiyonla turluyorum
    tüm arabaları modernize ettim diablo ile şehir dışı gazlamak çokz evkli direksiyonla
    ayrıca 70's mod ve snowmoduda tavsiye ederim. ayrıoca free ride expansiondada free ride modda salierinin abrına girebiliyorsunuz sarah ile elbisenizi değiştiriyorsunuz salierinin garajına arabanızı saklayabilir satış yapabiliyorsunuz çok hoş oluyor havaalanına felanda gidebiliyorsunuz

don cityi bekleyin manyak olucak az kaldı
    merak ve sorularınızı severek yanıtlayabilirim bilgim dahilinde
  • Nitrogliserin, gönderdiğin sitelerde ben mafia müziği bulamadım, almancam olmasına rağmen. Bulan warsa fikir lütfen.
    Bu arada mafia main theme netde heryerde hatta official page'de war, onu dışında ki müzikleri nerden buluruz?
  • Arkadaşlar eğer elinizde Mafia cdleri varsa oyunu bitirdikten sonra (veya bitirmeden)= içindeki müzükleri şu programla alabilirsiniz.(24 kb)Sadece müzikleri değil araba ve dğer ses ve resimleride alırsınız....
    http://www.geocities.com/gobelpro/mafiadataxtractor.zip
  • Cosef saol deniycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada torrent olarak var tum muzikler,
    arabalarda çalanlar dahil, ;)

http://isohunt.com/torrent_details/75919345/Honeysuckle+Rose?tab=summary
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.