Şimdi Ara

MafiaTürk Açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hadi beyler oyun testten çıkmış hücum oyuna

• Testten daha çıkmadı,sadece şimdiliğine açtılar.Resmi açılış zamanı 1 hafta sonra olması lazım..Bilip bilmeden konu açıyorsun arkadaşım al forumunda yazdıkları;

Öncelikle tüm kullanıcılarımızla tekrardan buluşmanın bizim için ne kadar büyük bir mutluluk olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum. Çok uzun bir süredir elimizde olmayan sebeplerden dolayı sizlerden ayrı kaldık. Ancak artık sizlere yeniden Merhaba demenin zamanı geldi.

Oyunumuzun son hali -yapılacak ufak değişiklikler ve optimizasyonlar hariç- budur. Şu anki aşamadan sonra herhangi bir Test devresi olmayacaktır. Ancak oyunumuz henüz Resmi olarak açılmamış, herhangi bir duyuru yapılmamış ve eski oyuncularımıza ulaşılmamıştır. Bu yüzden şu an yayında olan oyunu bir yarış gibi görmeyip oyunda yaşadığınız sorunlarınızı ve şikayetlerinizi bizlere Araştırma & Geliştirme bölümü altındaki uygun foruma konu açarak düzenli bir şekilde belirtirseniz, oyunun bu haftaki resmi açılışından önce yaşadığınız problemleri ve şikayetlerinizi elimizden geldiği kadar düzelteceğimizi ve tüm kullanıcılarımıza sorunsuz bir oyun sunacağımızı bilmenizi isterim.

Oyunun Resmi olarak açılışı ile gerekli duyurular yapıldıktan ve kullanıcılarımız ile temasa geçildikten sonra tüm kullanıcılarımızın oyuna adilce en baştan başlamaları için şu anki seviyeleriniz sıfırlanacaktır.

Bizi destekleyen tüm kullanıcılarımıza teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.
    MafiaTürk Yönetimi

• oyuna 2 mart'ta res atılacak bilginize....
  • Oyun daha kapsamlı oldu..Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: «GÕ®K€M»

oyuna 2 mart'ta res atılacak bilginize....

merhaba bu oyunun kurucusu sizseniz bana özel mesaj ile msninizi yollar mısınız dostluk gibi bir şey teklif edeceğim ;)
  • nick bişi sorcam sn yıldızsavaşları forumuna üyemisin eğer üyeysen bn ordaki alfeas.
  • bugün reset atılcak

Shadow_éMRé MafiaTürk 02-23-2009 bu tarihte açmış konuyu dikkatli oku!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnci sözlük Yeniden Açılmış
    2 hafta önce açıldı
    Okullar açıldı
    11 yıl önce açıldı
    ### NEW AGE L2 SERVERI AÇILDI ###
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl beklememize değer umarım...
  • neden kapanmıştı bu oyun ?
  • Oyuna tekrar düzenleme yapacaklardı ne oynardım be o zamna soyguncu bodyguard gibi ranklar vardu bu arada oyuna rest daha atılmadı bilginizle.
  • Ben bunu 2-3 gün önce tanıttım niye bidaha açıyosunki :@ :@ bak 1-2 konu altta :S
  • Arkadaşlar saat kaçta reslenicek bilen var mı?
  • Sitenin Kendi Forumundaki Yorumlara Bakılacak Olursa Beklenen Tarzda Bir Oyun Gelmemiş Deniliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.