mafya arabasi dedigin 8000 motorun ustunde olur bagajina da ayni anda 4 ceset sigar. gerisi yalan.
tabi,ceset önemli
bagaj geniş olması lazım
tabi abi mafyasın sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: kıraslan
quote:
Orijinalden alıntı: daturkishulan
mafya arabasi dedigin 8000 motorun ustunde olur bagajina da ayni anda 4 ceset sigar. gerisi yalan.
tabi,ceset önemli
bagaj geniş olması lazım
Alıntıları Göster
Ekrem Bora'nın mafya filmlerinde kullanılanlar aklıma geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifter
Ekrem Bora'nın mafya filmlerinde kullanılanlar aklıma geliyor.
Alıntıları Göster
300C benim olsun mafya babası olmaya razıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: hs37
300C benim olsun mafya babası olmaya razıyım.
Alıntıları Göster
SİLİNSİN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 19 Şubat 2016; 12:32:50 >
quote:
Bak bu mevzu daha 4 gün önce aklıma geldi. Babamla arabanın(Linea) arka koltuğunu yatırmaya çalışırken(bir tane ip vasıtasıyla kilit açılıyor ve yatıyor ama ip içe doğru gitmiş) babam bana 'şu bagaja giriver de kilidi bir çekiver' dedi. Bagaja girmesi ayrı bir sorun, çıkması ayrı bir sorun, içerisi acayip sıkışık falan
Robert De Niro da İtalyan ama adam işi bildiği için değiştirmiş tercihlerini
quote:
Orijinalden alıntı: .:Power:.
quote:
Bak bu mevzu daha 4 gün önce aklıma geldi. Babamla arabanın(Linea) arka koltuğunu yatırmaya çalışırken(bir tane ip vasıtasıyla kilit açılıyor ve yatıyor ama ip içe doğru gitmiş) babam bana 'şu bagaja giriver de kilidi bir çekiver' dedi. Bagaja girmesi ayrı bir sorun, çıkması ayrı bir sorun, içerisi acayip sıkışık falan
Robert De Niro da İtalyan ama adam işi bildiği için değiştirmiş tercihlerini
Alıntıları Göster
Mercedes s serisi, Bmw x5 tabiki:)
quote:
Orijinalden alıntı: crysisis
Mercedes s serisi, Bmw x5 tabiki:)
Alıntıları Göster
yemesinler bizi polis kimin mayfa oldugunu bilmiyomu onlarin aramabalarini kaza ile aramamak icin plakalari ezberindedir zaten [bkz. TDK sozlugu:avanta] dostlar alisveriste gorsun misali vatandasa eziyet iste amac...
Kurtlar vadisini de düşünürsek, Range Rover Sport. VW Passat, Audi Q7, Lincoln Navigator vs.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Kurtlar vadisini de düşünürsek, Range Rover Sport. VW Passat, Audi Q7, Lincoln Navigator vs.
S Class'ın bagajı.
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
S Class'ın bagajı.
Alıntıları Göster
Çevirmeye bizi görünce önümüzdeki araçlara geç yapıp bizi sağa almıştı. Araç Siyah cam içi yapılı Vito.
quote:
Orijinalden alıntı: darth90
Çevirmeye bizi görünce önümüzdeki araçlara geç yapıp bizi sağa almıştı. Araç Siyah cam içi yapılı Vito.
Alıntıları Göster
türkiyede mersedestir...
quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
bence bu...
Bunda daha çok tefeci arabası havası yok mu???
Dipnot:W124 KASA hayranlarından birisiyim ama her gördüğümde 90ların kahverengi güneş gözlüklü pos bıyıklı tefecileri aklıma geliyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: rockboy
quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
bence bu...
Bunda daha çok tefeci arabası havası yok mu???
Dipnot:W124 KASA hayranlarından birisiyim ama her gördüğümde 90ların kahverengi güneş gözlüklü pos bıyıklı tefecileri aklıma geliyor :D
Alıntıları Göster
Mercedes 300 sel
Yeni a8 olsun polis beni hergun durdursun ben raziyim
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Yeni a8 olsun polis beni hergun durdursun ben raziyim
Mafya denince akla Italyanlar gelir dünyada. (Malum kelime de Italyanca zaten)
Bu yüzden meşhur "The Italian Job" (Italyan İşi) 1969 yapımı filmin efsane Lamborgini Muira modeliyle başlayan etkileyici dört buçuk dakikalık başlangıç sahnesini (sonuna kadar seyredilmeli) ekliyorum.
1 veya 2 bölümde de büyük iskender Land Cruiser Prado ya binmişti
quote:
Orijinalden alıntı: RBdriftking
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
1 veya 2 bölümde de büyük iskender Land Cruiser Prado ya binmişti
Alıntıları Göster
bir mayfa babası olsam bu tarz olaylar olduğu için gider orta sınıflardan bir araba alırım ... örn ; ford focus kırmızı renk , chevrolet cruze beyaz renk , opel astra vb.
quote:
Orijinalden alıntı: Ateam bir mayfa babası olsam bu tarz olaylar olduğu için gider orta sınıflardan bir araba alırım ... örn ; ford focus kırmızı renk , chevrolet cruze beyaz renk , opel astra vb.
Bence en buyuk hatanizi yapardiniz cunku bir mafya nin turlu turlu dusmani vardir guvenlik acisindan orta sinif bir arac zayif kalir diye dusunuyorum .