Şimdi Ara

Mafyam.com Üye Alımı ve Rehber (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
31.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.131.000 saatlik harac koruma süresi yha bitti yada var ama daha var
  • Oyundan çıkıyorum isteyene (öyle büyük bir miktar değil) paramı va adamlarımı gönderebilirim.
  • korunmam bitti ve oyunda sıktı isteyene 3,170,883 hibe edicem yok mu talep eden ?
  • kardeş ben oyuna daha dün başladım bana para alzım verirsens evinirim server 3 deyim nick: okartal
  • Saatlik kazancın fazlası gönderilemiyormuş. 80 000 yolladım bir saat sonra adamda yollarım
  • saolasın kardeş çok makbule geçti........... beyler nerdesiniz yaw tek başına sarmıyo oyun

yaw hesaplaşma ne arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 28 Temmuz 2008; 14:32:28 >
  • bn varım saatlik harac 1.5 m
  • yaw başka bildiğin online mafya oyunu varmı ben omafya.com u bu sitede bi kondan buldum mafyatürk kopyası ama chati yoq sarmadı omerta ve the crims dışında bildiğin oyun var mı
  • benim Saatlik Haraç : 52,744,397 hehe yeni guild kuralim yaw benim zamanda bitti herkez öldü bi ben kaldim bende ölünce byebye iyiki jeriko beni koruyor... siz guild acmmiyorsaniz ben acarim hem yenileri yardim ederim :D heryerin kapasitesi 10000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 30 Temmuz 2008; 10:22:56 >
  • hadi gel dal 10000 tetikciye ve 5000 koruyucuya öldürebilirsen gel :D benim saatlik harac 52,744,397 bide heryerin lvli 17 :D adini söylede sen sahmet etme ben sana dalarim
  • slm millet nbrsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

hadi gel dal 10000 tetikciye ve 5000 koruyucuya öldürebilirsen gel :D benim saatlik harac 52,744,397 bide heryerin lvli 17 :D adini söylede sen sahmet etme ben sana dalarim

gel bana dal adını söle ben sana dalarım tüm lwl ler full toplam 1 000 000 adam var tetikçi artı koruma herkese artislenme gel bi aralarda 1 tirilyon saatlik haracım vardı ama geri bıraktım aldığım haraçları
  • Bende daha yeni başladım... Varmısın yokmusun olayı ilginçmiş
  • bana meydan okuyan mafyamda gelsin nickini sölesin ama korkupta gidip güçlülerin ismini vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeSTeRe41

bana meydan okuyan mafyamda gelsin nickini sölesin ama korkupta gidip güçlülerin ismini vermesin

hsl sen artislik yapma saten oyunu biraktim haha.... 1 trilyonmus ve full lvl haha hadi lan sen git de onu yeni baslayanlari anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 2 Ağustos 2008; 20:27:46 >
  • Beyler 3.Sunucu'da birlik'e girmek istiyorum. Daha yeniyim, lakin 15,642 saatlik harç ve 150,000 günlük faiz alıyorum.
    Malikane LVL
    Cephane 7
    Yurt 5
    Yatırım Merkezi 2
    Gözetmen 7
    Toplantı Binası 1
    Takipçi Evi 0
    Savunma Eğitim 5
    Saldırı Eğitim 2
    Garaj 4
    Ve ek olarak;
    1 tane BMW 7.30, 18 tane Crafter. 120 AK47 ve birazcıkta tetikçim var...

...

Birliği olanlardan yardımlarını bekliyorum... Daha yeniyim ama gün geçtikçe güçleniyorum...
  • Arkadaşlar bende s3 de başladım bugün ismim emre6161 :)
  • Kayıt oluyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJanqles -- 11 Ağustos 2008; 23:09:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno123

İki tane bakkalı haraca bağladım,toplam 6 tane haraca yerim oldu..Bu arada yanlış yazdım,dün akşam üzere bunu açtım..

demek iki tane bakkalı haraca bağladın has hayırlı olsun
  • Bu oyunda pek bir heves kalmadı birkaç gün sonra oyun rutine bağlıyor Koruma bitincede arkan yoksa vay haline .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.