Şimdi Ara

Mafyaya verdiğim inanılmaz ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gün arkadaşlarla oturuyoruz kafede birden krom cantlı siyah 4 tane cip yanaştı kafenin kapısına siyah takımlı bir adam indi en öndeki araçtan içeri girdi kafeye yanımızdaki sexy hatunlara bir bakış atıp gözlüklerini çıkardı XX kim burda dedi arkadaşımda kalktı dedi benim buyrun içeri giren adamda seninle dışarda görüşmemiz gerekli bir dakikanı alacağım dedi bir anda arkadaş ortamından herkez birbirine baktı tedirgin olduk sakat bir şeyler olucağını anlamıştık neyse arkadaş çıktı dışarı mafyadan olan o adamla beraber bizde kafeden dışarısın izliyoruz ne konuşuyorlar diye 2 tane hatun vardı yanımızda tekini seviyorum ama o bilmiyor o beni çok yakın arkadaşı olarak görüyo bende onu çok yakın arkadaşım olarak gördüğümü sanıyo neyse işte dışarda konuşurlarken bütün herkez arabalardan bir bir çıkmaya başladı birinin elinde beyzbol sopası vardı bunu görür görmez sevdiğim kızın dudaklarına yapıştıktan sonra sana gerçeği söylememin zamanı geldi dedim ve ona onu cok sevdiğimi söyledim çünkü biliyordum bu olaydan sonra canlı çıkamayabilirdim yada sonum hastanede bitecekti hemen hızlıca kafenin kapısından çıkar çıkmaz belimdeki magnumu çıkardım ağzımdaki kürdanı sağa sola götürdüm şöyle gökyüzündeki güneşe bir bakış attım bu cipler kafeye yanaştıktan sonra arkadaşımı çağırdıklarında hemen bizim çovalara mesaj atmıştım telefonumdan mesaj aynen şöyleydi ÇABUK GELIN KAVGA VAR Xd birden 3 tane şahin belirdi en öndekinin camları açıktı dökülen bir araba olmasına rağmen sağlam bir ses sistemi vardı arabada 50 Cent ft. The Game - How We Do çalıyordu tam ben kafeden magnumumla çıktığımda bizimkiler gelmişti tam zamanıydı!!! birden mahalle çocucklarının topu bana doğru kaçtı onlara geri atmak için bir roveşata çektim aynı zamanda roveşeta çekerken sola doğru uçup araba kapısına siper almıştım ateş atçmaya başladım bizimkilerde arabadan indiler ve ateş açtılar yarım saat süren çatışma sonucu bizden 2 yaralı 4 ölü vardı onlardaysa herkez ölüydü BOSSları hariç onu bile bile bırakmıştık hesap soracaktık bu çatışma sürecinde kafeden çıkmamıştı kimse hatunlar arkadaşlar falan izliyo beni bilmiyor tabi böyle çete işleriyle uraştımı çok pis havam olmuştu neyse bu mafya bossu silahına davrandı kimsin ulan diye bağırdı silahı tuttuğu koluna bir kurşun sıktı sağ kolum olan hamduLLah77 benim adım qaRizMaqatiL moruk kimse arkadaşlarıma bulaşamaz dedim ve kafasına sıktım o gün bu gündür lisenin en popüleriyim tüm kızlar bana hasta ;)))) o sevdiğim kız bende seni seviyorum dedi ama ben ona onu unuttuğumu söyledim çatışmadan sonra ;))))

• qarizmatiq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayan +1 yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27gs

qarizmatiq

xD
  •  Mafyaya verdiğim inanılmaz ayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I did read lol
  • Okumadim

• dafuq

• Sayfayı açar açmaz gözüme şu 2 lanet olası harf çıktı " xd " ve dedim ki bu konu bir ergenin eseridir dedim ve okumadım.
  • zitseler okumam.
  • iyi hikaye yazmışsın
  • Bir ben okudum herhalde.
  • Oglum guldum la bildigin. Okumayan cok sey kacirir. Attigin mesaja bittim

• 3 dk.mı çaldın

Okumayın beyler vakit kaybı
  • Özet geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

3 dk.mı çaldın

Okumayın beyler vakit kaybı

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.