Şimdi Ara

Magandaları teşhir edelim (trafikmagandasi.com) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sitenin sahipleri fahri müfettiş.Dolayısıyla o plakaların adına ceza da kesebiliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Bu sitede yapılanlar yasal değil, kişinin isteği ve kabulu olmadığı sürece fotoğraf ve kişisel bilgi yayınlayamazlar.

Plakalar kişisel bilgiye girmez.
  • bu site minibüsçülerin fotoğraflarıyla dolarsa şaşırmayın
  • cok yararlı ve faydalı bir site bence
  • çok güzel bir oluşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Bu sitede yapılanlar yasal değil, kişinin isteği ve kabulu olmadığı sürece fotoğraf ve kişisel bilgi yayınlayamazlar.

Plakalar kişisel bilgiye girmez.

Bunu bilmiyordum.
  • Çok şahane fotoğraflar yüklenmiş. Umarım amacına ulaşır. Sitede reklam olmamasını da takdir ettim.
    trafik magandası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choicee -- 30 Aralık 2010; 16:47:49 >
  • Yokmu koca DHda fahri mufettis iste bariz kanit sitede resimleri bile var yazsin cezasini yollasin
  • siteye ilk kez baktım güzel
    alıp bi makina bizde çekelim şip şak tabi bir işe yarayacaksa
  • teşhir etsen ne olur ki ne farkeder o adam o magandalığı yapmaya devam edecek

ferrariyle kapışan corsalı apaçi bu topikte kendini görüp farklı mı davranacak
  • gayet başarılı iyi bir site hazırlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsuyoi -- 7 Şubat 2008; 1:13:47 >
  • Tasarımı çok daha iyi olabilirdi mantık güzel . Şöyle bir gezdim de hata yapanlar hep orta sınıf araçlar neden lüx araçlar hiç hata yapmıyormu ?

Bir ara radyoda bir programda ( adını unuttum ) canlı olarak emniyet şeridi işgali yapanları teşhis ediyorlardı.

Birde çok dikkatli bakmadım kendi çektiğimiz fotoğrafları yollayabiliyormuyuz , bu ekip işi gücü yok bütün gün milleti mi çekiyor da koyuyor ?
  • mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Birde çok dikkatli bakmadım kendi çektiğimiz fotoğrafları yollayabiliyormuyuz , bu ekip işi gücü yok bütün gün milleti mi çekiyor da koyuyor ?

Sitenin olayı bu zaten, ben birçok resim yükledim.
  • quote:

Tasarımı çok daha iyi olabilirdi mantık güzel . Şöyle bir gezdim de hata yapanlar hep orta sınıf araçlar neden lüx araçlar hiç hata yapmıyormu ?
    Bir ara radyoda bir programda ( adını unuttum ) canlı olarak emniyet şeridi işgali yapanları teşhis ediyorlardı.

her türlü tınmazlığın ve hakaretin sebebi züğürtlüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinn-orfoz -- 7 Şubat 2008; 10:16:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: choicee
    quote:

Sitenin olayı bu zaten, ben birçok resim yükledim.

olaylara ve olgulara sorunun çözümünü bulmadan mudahil olmakta cahilliğin en büyük göstergesidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Mantık sağlam olsada, insanların sahip olduğu araçları fotolayıp izinsiz bu sitede yayınlamaları yasalmı?
    Böyle bir şey yapıcaklarına, bu fotoları emniyete gönderip cezai işlem uygulansa daha iyi olmazmıydı..

çözüme en yakın öneri bu gibi görülüyor
  • Güzel site.
    Yararli olabilir..
  • Trafikmagandalari.com sitesinden çeşitli fotoğraflar ile oluşturulmuş bir video
    http://www.youtube.com/watch?v=7eYlXzqYGLQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choicee -- 30 Aralık 2010; 16:44:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Hep destek tam destek.

Bir gazete ekindeki motosiklet bölümünde de kaskı olmayanları teşhir ediyorlardı. Hangi gazete unuttum şimdi

banlanmış ya bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.