Şimdi Ara

magane II'ye hangi marka kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 megane II 1.6 16 V araca lpg taktıran varmı? Kullanan varsa herhangi bir sorun oldumu, hangi marka kit kullandınız. megane II'lerde sorunsuz çalışan marka hangisi.
    Forumda bir çok araca takılmış ama megane II için çok fazla göremedim.
    Birde ne zamandan beri kullanıyorsunuz, yakıt tüketimi benzine göre nasıl.
    bazı markaların renaultlarda bazen sorun çıkardığını duymuştum.

• LPG servisi olarak cevap vermek istiyorum ki internet sitemde megan ıı dönüşüm resimleri var .. sanal olarak benzin göstergesi düşüyor onun dışında herhangi bir sorun yok ..
    quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

2004 megane II 1.6 16 V araca lpg taktıran varmı? Kullanan varsa herhangi bir sorun oldumu, hangi marka kit kullandınız. megane II'lerde sorunsuz çalışan marka hangisi.
    Forumda bir çok araca takılmış ama megane II için çok fazla göremedim.
    Birde ne zamandan beri kullanıyorsunuz, yakıt tüketimi benzine göre nasıl.
    bazı markaların renaultlarda bazen sorun çıkardığını duymuştum.
  • sayın şafak otogaz, benzin göstergesi düşüyorsa benzinin bittiğini nasıl anlıyabiliyoruz.
  • atiker sayfasında red-power arkadaşımız aynı araca yaptırdı ve çok memnun isterseniz onunla bir irtibata geçin yada yazdıklarını okuyun bilgi sahibi olur bir nevi kafanızdaki sorulara cevap alırsınız
  • benim bi yakınım megane 2 1.6 2005 model aracına lavato taktırdı bi şikayeti yok. megane 2 kullanan taksicilere de sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurum -- 8 Ağustos 2007; 10:32:59 >
  • benimde benzinli bende taktırırım ama 2 sene sonra falan anca en iyisi prins marka diye duymuştum araştırın
  • ben 14 haziran 2007 de megane 2 hb 1.6 dynamic 2004 aracıma şafak otogaz da taktırdım yaklaşık 4000 km yol yaptım şehir içi 140-160 arası yakıyor.şu anda çok memnunum performans kaybı v.s yok tek problem 4-5 günde bir durup dururken stop ediyor.
  • İSTANBULDAYSANIZ ŞAFAK OTOGAZ ASIM BEYELE İRTİBATA GEÇİN SİZE HER TÜRLÜ YARDIMCI OLUCAKTIR. BENDE FRANSIZ BİR ARAÇ KULLANIYORUM PEJO 206 BENZİN GÖSTERGEM DÜŞÜYOR ÇÜNKÜ ARAÇ TEKERDEN OKUYOR 5 YTLİK BENZİN ALIYOSUN YERİNE GELİYO
    SAYGILAR
  • iyi günler arkadaslar Rumeli Otogaz olarak megana yapilan montaj resimleri asagidaki linktedir benzin göstergesinin caresini bulduk artik düsme sorunuda ortadan kalkiyor.

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/renault/MEGANE%20S.W_2.0cc_16v_98.50%20kw_Euro%204_Gpl.pdf

Rumeli Otogaz Tartarini Bölge Bayii
    Kusadasi/aydin
    0 256 622 18 08
    rumeliotogaz@hotmail.com
  • Landi renzo öneririm. ben clioya taktırdım. hiç bir sorun yok, benzinden daha iyi şu anda açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.