Şimdi Ara

mağazalarda koku yayan ortam kokulandırma cihazları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
6
Favori
59.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bim kokusuna hastayım cidden. Girdiğim an o klima ile beraber bir dinginlik vuruyor bana.
  • bursa koruparkta spx var kayak malzemelri satıyor. Oranın kokusuna hastayım. Sordum sekoya ağacıymış kokusu. Sıvı şekilde satılıp havalandırmaya takılıyormuş. çinliler bu konuya daha el atmamış sanırım
  • EVET SADECE BURSA KORUPARKTA DEGİL BÜTÜN SPX MAGAZALARINDADA VAR KOKULANDIRMA SİSTEMİ
    AYRICA DAMAT -VAKKO- TOMMY HİLFİGER GİBİ BİR ÇOK MARKANINDA TUM MAGAZALARINDA VAR
    SADECE MAGAZALAR DEGIL SWİSSOTEL BOSPHORUS - THE HOUSE OTEL GİBİ OTELLERDEDE ÇOK YAYGIN KULLANILIYOR...
    ÜSTELİK BAŞTA AMERİKA VE HONGKONG YANİ ÇİNLİLEREDE SCENTLİNQ MARKA GONDERİYOR!!!!

SİTESİNEDE BURDAN BAKABİLİRSİNİZ SCENTLİNQ Glokal Kurumsal Koku
  • herkese esenlik dolu günler dilerim. biz ailece alerji hastası olduğumuz için araç yada oda kokusu kullanamıyoruz. ancak bizde evimizin mis gibi kokmasını istiyoruz herkes gibi. bu durumda içeriğinde solvent ipa denatüre alkol itici gaz aldehitler bulunmayan bir koku aradık peki bulabildik mi? tabiki hayır. peki vaz geçtik mi? tabiki hayır. peki ne yaptık tam sekiz ay boyunca geceleri üçe dörde kadar bu konu üzerinde çalıştım. saatlerce internet başında araştırma yaptım yüzlerce makale, onlarca kitap, sayfalarca tez yazısı okudum. saatler süren telefon görüşmeleri yüzlerce mail attım ve cevaplarını okudum. şu an evim mis gibi kokuyor pardon mis demeyeyim bazen portakal çiçeği bazen çam ormanı bazen limon denizi bazen sedir ormanı bazen lavanta bahçesi bazen sıcak kaynamış tarçın bazende naneli sakız gibi kokuyor ve bu kokunun içinde bir miligram dahi kimyasal madde yok. zira bu kokuları 10 yaşındaki büyük kızım ve 12 aylık küçük kızım da benimle birlikte kokluyor. yaklaşık dört aydırda evimize yerleri silmek için deterjan ve benzeri temizleyiciler almıyoruz ve her temizlik sonrası evimiz açık araziye çıkmışız gibi ferah oluyor. peki nemi kullanıyorum. etil alkol,su ve yüzde yüz saf esansiyel yağlar. pahalıya mal oluyormu evet zira bir ton portakal çiçeğinden bir kilo saf yağ çıkıyor ama hayatta şunu öğrendim: iyi malı asla ucuza alamazsınız 5 -10 tl ye aldığımız oda kokularındaki zehirli maddeleri saymaya kalkarsak kaç satır dolar bilemiyorum. yalnız söyle bir sakıncası var bu yağların bu kokulara alıştıktan sonra asla dolma parfüm kokularına, deterjan kokularına, oda spreyi kokularına tahammül edemiyorsunuz. herkese mis kokulu günler dilerim birde pahalı dediysem yukarda arkadaşların dediği gibi bin liralık cihazlar gibi pahalı da değil bu uğraş biraz para çokça emek çokça hayal kırıklığı ama sonunda insanların burda ne kokuyor böyle derken yüzlerindeki hayranlık dolu bakışın vermiş olduğu haz ve sizin hissettikleriniz. bence bunca uğraşa deydi ve bence bırakın içi zehir dolu kimyasal kokuları ve gerçek kokuların dünyasına adım atın. sizi biraz uğraştırır ama hangi güzel yemek uğraşmadan yenir ki? sağlıcakla kalın.

• Bende butik mağaza sahibiyim. fazla sayıda insan dükkanıma girip çıktığı için mağazamda havasızlık oluyordu. Bu konuda biraz araştırma yaptım. ve sektörde farklı bir iki marka olduğunu gördüm, ancak tercihimi Scento dan yana kullandım. Bir kere makinası kokuyu çok iyi ve homojen bir şekilde mağazanın her yerine yayıyor. Ayrıca şık dizaynı ve her dekorasyona uyumluluğuda pozitif bir özelliği. Ama beni en çok cezbeden özelliği kokularının ve makinanın tamamen Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı olmasıydı. Kendimi güvende hissettirdi açıkçası. Diğer makinalarda bu özellik yok. Bu nedenle tercihimi Scento dan yana kullandım, oldukça memnunum herkese tavsiye ederim (özellikle mağaza sahiplerine)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokuperisi07

herkese esenlik dolu günler dilerim. biz ailece alerji hastası olduğumuz için araç yada oda kokusu kullanamıyoruz. ancak bizde evimizin mis gibi kokmasını istiyoruz herkes gibi. bu durumda içeriğinde solvent ipa denatüre alkol itici gaz aldehitler bulunmayan bir koku aradık peki bulabildik mi? tabiki hayır. peki vaz geçtik mi? tabiki hayır. peki ne yaptık tam sekiz ay boyunca geceleri üçe dörde kadar bu konu üzerinde çalıştım. saatlerce internet başında araştırma yaptım yüzlerce makale, onlarca kitap, sayfalarca tez yazısı okudum. saatler süren telefon görüşmeleri yüzlerce mail attım ve cevaplarını okudum. şu an evim mis gibi kokuyor pardon mis demeyeyim bazen portakal çiçeği bazen çam ormanı bazen limon denizi bazen sedir ormanı bazen lavanta bahçesi bazen sıcak kaynamış tarçın bazende naneli sakız gibi kokuyor ve bu kokunun içinde bir miligram dahi kimyasal madde yok. zira bu kokuları 10 yaşındaki büyük kızım ve 12 aylık küçük kızım da benimle birlikte kokluyor. yaklaşık dört aydırda evimize yerleri silmek için deterjan ve benzeri temizleyiciler almıyoruz ve her temizlik sonrası evimiz açık araziye çıkmışız gibi ferah oluyor. peki nemi kullanıyorum. etil alkol,su ve yüzde yüz saf esansiyel yağlar. pahalıya mal oluyormu evet zira bir ton portakal çiçeğinden bir kilo saf yağ çıkıyor ama hayatta şunu öğrendim: iyi malı asla ucuza alamazsınız 5 -10 tl ye aldığımız oda kokularındaki zehirli maddeleri saymaya kalkarsak kaç satır dolar bilemiyorum. yalnız söyle bir sakıncası var bu yağların bu kokulara alıştıktan sonra asla dolma parfüm kokularına, deterjan kokularına, oda spreyi kokularına tahammül edemiyorsunuz. herkese mis kokulu günler dilerim birde pahalı dediysem yukarda arkadaşların dediği gibi bin liralık cihazlar gibi pahalı da değil bu uğraş biraz para çokça emek çokça hayal kırıklığı ama sonunda insanların burda ne kokuyor böyle derken yüzlerindeki hayranlık dolu bakışın vermiş olduğu haz ve sizin hissettikleriniz. bence bunca uğraşa deydi ve bence bırakın içi zehir dolu kimyasal kokuları ve gerçek kokuların dünyasına adım atın. sizi biraz uğraştırır ama hangi güzel yemek uğraşmadan yenir ki? sağlıcakla kalın.

Hocam bu yağları nereden tedarik ediyorsun? Bende kendi evimde kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle Herkese Merhabalar

Bahsetmiş olduğunuz sistemi biz kuruyoruz
    Sistem kurumsal ortam kokulandırma diye geçiyor ve kullanılan kokular tamamen doğaldır yanıcı itici gaz ve alkol bulunmamaktadır ve sağlık bakanlığı onaylıdır.

İki çeşit cihaz vardır birincisi 1000m3 alan için büyük cihaz ikincisi 200m3 kadar kokulandırma yapan küçük cihaz
    Cihazları ücretsiz veriyoruz sadece kokularına para ödüyorsunuz
    Almış olduğunuz Koku kartuşu 1 ay boyunca 24 saat yada 12 saat boyunca kokulandırma yapıyor
    1 ay sonunda biten koku kartuşu tarafımızca teknik eleman tarafından değiştiriliyor.
    Daha detaylı bilgi almak isterseniz Tel 0553 571 90 25 Yalçın Kaya
  • Lacoste kokusu 10 km öteden duyuluyor güzel kokuyo mağaza

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurpa

Öncelikle Herkese Merhabalar

Bahsetmiş olduğunuz sistemi biz kuruyoruz
    Sistem kurumsal ortam kokulandırma diye geçiyor ve kullanılan kokular tamamen doğaldır yanıcı itici gaz ve alkol bulunmamaktadır ve sağlık bakanlığı onaylıdır.

İki çeşit cihaz vardır birincisi 1000m3 alan için büyük cihaz ikincisi 200m3 kadar kokulandırma yapan küçük cihaz
    Cihazları ücretsiz veriyoruz sadece kokularına para ödüyorsunuz
    Almış olduğunuz Koku kartuşu 1 ay boyunca 24 saat yada 12 saat boyunca kokulandırma yapıyor
    1 ay sonunda biten koku kartuşu tarafımızca teknik eleman tarafından değiştiriliyor.
    Daha detaylı bilgi almak isterseniz Tel 0553 571 90 25 Yalçın Kaya

Koku çeşitlerinizi nasıl öğrenebilirim? Koku belleğimde maxx royal belek tesislerinde hüküm süren koku ve bvlgari duş jeli kokusu var. Evim böyle kokarsa tatile bile gitmek istemem. Demo kokulara nasıl ulaşabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Bu cihazın üretimini ve satışını yapıyoruz bilgi almak isterseniz aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

Airforesta profeyonel ortam kokulandırma sistemleri mağazalarda koku yayan ortam kokulandırma cihazları

mağazalarda koku yayan ortam kokulandırma cihazları

mağazalarda koku yayan ortam kokulandırma cihazları
    0553 571 90 25

0212 232 32 00

• ortam kokulandırma cihazı scento'da var ve hem cihaz hem kokular kaliteli. Tavsiye ederim.
  • Guncel..

• iyi ki senelerce sürmüş başlık.
    Eve gelince istiyorum ki harika koksun ilk girişte. Tüm eş dost arkadaşlar bayılsın :)
    Niyetim var uzun zamandır almaya ama kafamdaki sorulara bir türlü cevap bulamadım.

Cihazlar birbirinden farklı mı? Hangisi daha iyi? koku zenginlikleri nasıl? Kartuşlar birbirine uyumlu mu? Demo tedarik ediliyor mu?

Bilen/anlayan/kullanan birileri açıklayabilirse, bilgi verebilirse çok iyi olur.

Not: Gerçekten max royal belek tesislerinin her köşesi muhteşem kokuyordu seneler önce ( yeşil çay türevi bir koku sanırım)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgurcan -- 30 Eylül 2019; 20:13:0 >
  • Walkeer W kullanıcısına yanıt
    Koku makinesi satın almak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz, piyasada kullanılan koku makinelerine uyumlu ortam koku esanslarınıı Akscent markamız ile üretmekteyiz, 250 ml, 1 litre ve 5 litre koku makinesi koku esans satışımız mevcuttur, Alışveriş merkezlerinde ki mağazalarda deneyimlediğiniz bir çok mağaza ortam kokusunu firmamızdan uygun fiyatlarla tedarik edebilirsiniz. ,detaylı bilgi ve sipariş için bizimle 0507 188 49 49 'dan irtibata geçebilirsiniz. Akhijyen
  • bana kızacaklar ama bu kokular ciddi sinir sistemi hastalığı ve kanser yapıyor. en azından evinize alacak olanlar misafir dışında bence kullanmayın
  • Koku makinesi satın almak istiyorsanız o halde kesinlikle Bueno's öneririm. Herhangi üretimini falan gerçekleştirmiyorum. Öncelikli olarak

https://buenos.com.tr/kategori/koku-makinesi linkinden mağaza kokusu satın aldım. Ardından bir cihaz satın aldım fakat oldukça kaliteli. Üstelik aradığınız vakko kokusu, lcw kokusu ve benzeri kokuları da satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emb1903 -- 7 Eylül 2023; 18:42:11 >

• Oturup sayfalarca bunumu tartışınız? merak ettiniz?

• vay be böyle ürünlerde varmış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.