Şimdi Ara

Mağazaya İsim Önerisi * ÖDÜLLÜ * [ Sonuç Açıklandı ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
28.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slumerican
  • Bir ismi mağazaya düşünüyoruz. Olup olmaması sonucunu tabelayı yaparken açıklayacağız. Eğer koymamamız durumunda 4 kod ben yine arkadaşa hediye edeceğim.
  • mağara okudum .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayışığı
    Nexus
    Adınız soyadınız
    Dehşet

• Arkaya siyah one Beyaz ledle Unusual Clothes yazarsin sekil olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım
  • Stilist.
    Erkeğin yeri.
    Adamın şıklığı.

• Quarizmatiq Giyim Shop veya Karizmatik te olabilir.

• Nonpaçi Giyim

• Hayırdır ses seda yok CSB çıktı herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebellion yada rebellion style,rebel lion olarak da ayırabilirsiniz hem kolay söylenir hemde havalı Rebel Lion's Style da fena değil gibi

• Öncelikle herkese önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her ismi değerlendirdik fakat tam olarak isim koyacağımız birşey bu forumdan çıkmadı. Ancak yinede ben en beğendiğimiz ismi öneren arkadaşımıza 4 kod hediye etme sözü vermiştim ve yerine getiriyorum. @beyazçikolata arkadaşın önerisi olan " Elite" ismi için kendisine 4 Menü kodu hediye ediyorum. Tabela hala çıkmadı ama eğer ki tabelaya " Elite" ismini yazdırırsak ilaveten 7 kod daha vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Merhaba.

Abim yakında açmakta olduğu erkek giyim - apaçi olmayan - stil kıyafetler satılan mağazasına isim aramakta. Bende buradan yardım bulabileceğimizi düşündüm. Herkes istediği kadar isim önerisi yapabilir.

Ödül; 7 adet MC Chicken menü.

Not: Herkesin önerisini tek tek dikkate alacağız. Eğer ismi çok beğenirsek menü sayısı artabilir.

+++ Seçtiğimiz ismi birden çok kişi yazarsa, ilk yazana ödülü vereceğiz. Bu yüzden lütfen mesajlarınızı editlemeyin.

Edit2: Bir ismi mağazaya düşünüyoruz. Olup olmaması sonucunu tabelayı yaparken açıklayacağız. Eğer koymamamız durumunda 4 kod ben yine arkadaşa hediye edeceğim.

Edit3: Öncelikle herkese önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her ismi değerlendirdik fakat tam olarak isim koyacağımız birşey bu forumdan çıkmadı. Ancak yinede ben en beğendiğimiz ismi öneren arkadaşımıza 4 kod hediye etme sözü vermiştim ve yerine getiriyorum. @beyazçikolata arkadaşın önerisi olan " Elite" ismi için kendisine 4 Menü kodu hediye ediyorum. Tabela hala çıkmadı ama eğer ki tabelaya " Elite" ismini yazdırırsak ilaveten 7 kod daha vereceğim.

ÇOK TEŞEKKÜRLER

• Bu kadar sıradan bir ismin seçilmesi çok komik olmuş neyse.
  • StilLoading

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.