Şimdi Ara

mage de masterin faydası nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: seozkut

hp ve mp verir master

Ne kadar Can ve ne kadar Mana verir söleyebilrmsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_BLADE

Şimdiye kadar hiç mage oynamadım Oynamayıda düşünmüyorum çünkü Çok fazla damage yiyorlar Master açıncada Ne işe yarayacağı hakkında bilgim yok

evt. . pk videolarında çok çabuk yeri öpüyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

herkes yanlış biliyor :)
    warrior ve priestte hp belirli bir seviyeye geldiği zaman defans artar
    rogue da hp belirli bir seviyeye geldiğinde tüm resistleri artar
    magede mana belirli bir seviyeye geldiğinde mana toparlama hızı artar

budur :)

al hiçbirini dinleme cvp bu .. mage i rogue sanmayın hp azalınca artmaz mana. manan belli bi seviyeye inince takviye eder bir miktar
  • master actım arkadaşlar

can 1380 di 1473 oldu
    mana 3600 du 3800 oldu

bunun dısında bana %30 un altıa dusunce mana artısı %20 artıo

bukadar :D

haa bide shell giyebiliosun :) nese arkadaşler hepinize cok tesekkur ederim
  • Hp Mana Ve Defans Artıyor
  • master açmadan 60+ skillerini göremiyorsun

hp felan da artar pet mage kostümlerini giyebilirsin
  • Kaçıncı lvlin skili bilmiom ama belli bir süre sana bi canavar vurunca hp yerine mana gidio harpyde lure yapmak için koymuşlar onu da heralde ama 60 dan sonra falcon da yaparsın
  • aç master kötü bişi deil illa yararı vardır hem mastersiz 60+ char ezik chardır
  • KESKINDAGGER NOKTAYI KOYDU İŞTE AYNEN ONUN DEDIKLERINDEN
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskindagger

istersniz olaya son noktayı ben koyayım (3,5 yıllık bı mage kullanıcısı olarak) lwl 62 ye kadar masterın mage için pekte önemi oldugu sölenemez .Ama 62 de açılan master skılıı (apsolite power) magic attacını %30 artırırkı bunu wolf gıbı düşüne bılırsın nt ler için bire bir .Masterın açık olmasıı manan %30 un altına düştügünde daha çabuk gerı dolmasını saglar.ılerkı lwlerde zaten master şart olmassa olmaz kendını zorlamadan 62 ye kadar açmaya bak.Sanırım yardımcı olmuşumdur:D

3.5 yıldır boşa oynuyosun gibi geldi
  • cok sey demek master. eğer kasmayı düşünüyosan cok harika skilleri war 72++lwllerde ama kasmıcaksan o sana bağlı .60+++her karakterde war master ama 18--- yas grubunda değil
  • Master açtıktan sonra master a verme demiş bir arkadaş o 62 skili masterda çıkmıcak mı ? niye biz boşuna master açıyoz o zaman :) :S
  • bendede 61 lwl mage var ama Arch mage (keşke elemental lord olsaydı daha bi karismatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: turannnnn

Master açtıktan sonra master a verme demiş bir arkadaş o 62 skili masterda çıkmıcak mı ? niye biz boşuna master açıyoz o zaman :) :S

60 lvl de vermene geren yok 61 den 62 ye geçince gelen 2 puanıda master a verirsin açarsın o yüzden değiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.