Bildirim
Mage Deckleriniz/Stratejileriniz (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kolentonun mech mage deckine bakabilirsin hemet bu deckte gereksiz olmuş arcane innellect ve portallar tempoyu düşürüyor biraz benim düşüncem. -
Ucuz bi mech mage önerirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Kolentonun mech mage deckine bakabilirsin hemet bu deckte gereksiz olmuş arcane innellect ve portallar tempoyu düşürüyor biraz benim düşüncem.
Portal oldukça faydalı bir kart değilmi hocam, genelde çok iyi kartlar çıkıyor. Sadece portal i ne zaman atacağıni iyi secmek lazım.
Bu arada bu deck e için belcher, healbot, ragnaros, flame strike olmaz mı?
İşler kötüye gittiğinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 19 Şubat 2015; 14:35:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rikudou
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Kolentonun mech mage deckine bakabilirsin hemet bu deckte gereksiz olmuş arcane innellect ve portallar tempoyu düşürüyor biraz benim düşüncem.
Portal oldukça faydalı bir kart değilmi hocam, genelde çok iyi kartlar çıkıyor. Sadece portal i ne zaman atacağıni iyi secmek lazım.
Bu arada bu deck e için belcher, healbot, ragnaros, flame strike olmaz mı?
İşler kötüye gittiğinde.
mech mage'in kötüye gitme gibi bi durumu yok hocam,ben de portallı ne biliyim 1x flamestrikelı falan oynuyodum başlarda bi cogmaster falan çıkarsam nolcakki diye flamestriketan daha mı iyi yani diye düşünebilirsiniz.Ama aggro decklerde şöyle birşey var boardda sürekli kalarak olabildikçe hızlı rakibi bitirmek.Yani fanteziye giremezsin,noldu rakip tüm boardını temizledi elinde spare partlarla mı kaldın kaybetceksin o oyunu yada 3 miniondan fazla oynamayacaksın yere ki temizlenince takip edecek bir oyunun olsun,decki değiştirmenin hiçbir anlamı yok.Aggroluğun olayı bu,hunter ya kaybedecek gibi olursam diyip 1x healbot koyuyo mu deckine koymuyor.Kötüye gidersen yenilceksin,takır takır çeker takır takır oynarsan yeneceksin. Warriora karşı inş brawl yoktur deyip 2 minion daha bırakcaksın boarda yeri geldiğinde çünkü adamın 2x armorsmithle başladığından öküz gibi armoru falan olmuş olacak.İşini şansa yada harika şeyler çekebilirim portaldan,ya geriye düşersem bi healbot alayım diye durumsal seçeneklere bakmıyor aggro deckler.Eline geleni atcaksın tradeleri doğru yerde almaya blastmage'i adam shade oynadıktan yada master for battle oynadıktan hemen sonra oynamaya özen gösterceksin çok da sıkışırsan antonidasa dua etcen hemen gelsin diye.Ben denedim decki değiştirmeyi asıl olan o aggroluğu kadar iş yapmıyor hiçbir versiyonu.
-
Deck aggro hocam kontol değil portalı ne zaman attığınız hiç önemli değil portal gelicek kart önemli elven archer gibi bi kart geliyor atıyorum işinizi rank 5 ten sonra şansa bırakamazsınız.Belcer healbot ragnaros flamestrike bunlar hep kontrol kartları 8 manalık bir kart inanın sizi çok geriye düşürür neyden kısıcaksınız örneğin cogmaster almasanız bi tane early game de o kadar geriye düşersiniz ki zaten bi control deckinde big game hunter vardır çok rahat indirir ragnarosu hiç problem değil mech magede oynadım bu sezon baya bi en iyi versiyonu kesinlikle mirror lu kolentonun versiyonu. -
teşekkürler arkadaşlar.
-
ben de denedim bunları koyup oynamayı ama çoğu zaman şansa bağlı hocam.O kartların hiç işe yaramayacağı matchuplarda olacak o yüzden decki yavaşlatmış. Ben düz kolentonun mech mage decki ile rank 2ye kadar çıktım sonra hunterla 1e çıktım.En düzgünü kolentonunki bence harrison ile 2-3 oyun kazanabilirsiniz tabiki ama emin olun kolentonun mech mage decki ile %80 kazanma şansınız varsa bu deck ile daha düşük.Çünkü oyun lateye kalınca işe yarıyor dediğiniz bu kartlar aslında decki lateye taşıyor. -
Doğru diyorsun, bazı matchuplarda useless oluyor bu kartlar. Kolento'nun decki Curse of Naxxramas'ı satın alıp deneyeceğim, sağolasın. -
Yeni mech mage craftladım ama yeni adventure mode dan sonra mech mage in durumu ne olur? Boşu boşuna baya dust gitti sanırım çünkü dragon desteleri falan metaya girecek galiba.
Ucuz bir deste hocam sorun değil gitsin dust büyük ihtimalle zayıflar ama adventuredan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
Ucuz bir deste hocam sorun değil gitsin dust büyük ihtimalle zayıflar ama adventuredan sonra
Hocam ilk destemdi bu valla mirror entity kolento deckinden Dr boom archmage ve mad scientist çıkarıp 2-3 mech daha eklemiştim. 800 kusur dust vardı kaldı 125. Yani oyunu uzun suredir oynuyor olsam bu benim 5. destem falan olsa sorun yok da 2 basamak geri düştüm şuan.Neyse 1 günde 15 e çıktım 19 dan tek iyi tarafı bu sanırım.
Mech magenin en kilit 3kartı saydığınız kartlar zaten dert etmeyin rankedı da legend olmadıktan sonra bir önemi yok koleksiyonunuzu geliştirmeye bakın :))
1 yıldır oynamıyordum 2 gün önce tekrar başladım :D
Oyunda değişikler var tam alışamadım ayrıca biraz unutmuşum da
http://m.imgur.com/HcleHuR,JzawMZT,QXvSFds,6scxdDh,xSO2wov,N3WwU1o,q0gQ5nN,K1ViPBo,ZfEyVN0,hbXGQZE,y3gnfoZ,Jgibf1L,9pc9vLi
elimdeki kartlar bu ve bana bir deck önerirseniz çok sevinirim. Hangi kartı alıcağımı falan da söylerseniz minnettar olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Elimde archmage antonidas ve leeroy jenkins var nasıl bir deste yapabilirim acaba şu ana kadar yaptığım destelerin hepsi işlevsizdi bende mi bir sıkıntı var acaba? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spread
Elimde archmage antonidas ve leeroy jenkins var nasıl bir deste yapabilirim acaba şu ana kadar yaptığım destelerin hepsi işlevsizdi bende mi bir sıkıntı var acaba?
Antonidas ile mech ağırlıklı ve spare partları kullanabileceğiniz bir deste yapabilirsiniz. Amacınız oyun başında rakibinizi tutarak oyun sonunda antonidas'tan gelen fireballlar ile birlikte rakibinizi yenmek olacaktır. Bu noktada 1 manalık spare partları iyi değerlendirmek gerekir. Azure Drake yerine Leeroy'u deneyebilirsiniz.
2 şer tane Frostbolt, Snowchugger, Mirror Entity, Fireball, Goblin Blastmage, Archmage Antonidas
Neutral kartlar yine ikişer tane Clockwork Gnome, Cogmaster, Annoy-o-Tron, Mad Scientist(1 tane), Mechwarper, Spider Tank, Tinkertown Technician, Mechanical Yeti, Piloted Shredder, Azure Drake(1 tane), Loatheb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X